Hjælpemanualer til hjemmesiden for webredaktører

Hjælp til funktionerne på hjemmesiden for webredaktører

multipleSCREENFINALE.png

Her på siden kan du få hjælp til nogle af de forskellige funktioner, som du kan udføre i din funktion, som webredaktør på Kastrup Boldklub´s hjemmeside.

Hjælpefilerne er tilgængelige i hhv. FLASH version og som Youtube videoer og du finder dem via menuen her til venstre!

Webredaktør for dit hold
Man skal være oprettet som webredaktør før man kan få adgang til redigere på hjemmesiden.

• Er du oprettet i forvejen, men skal have adgang til et andet hold (holdskift el. lign.), skal du kontakte klubbens webmaster.
  • Er du endnu ikke oprettet som webredaktør for dit hold, kan du anvende nedenstående formular for at blive oprettet.

Der kan være lidt ekspeditionstid, da oplysningerne skal verificeres hos klubbens webmaster: Email: webmaster@kastrupboldklub.dk

Henvendelse om oprettelse som webredaktør

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.