Hvem sidder i bestyrelsen, hvordan bliver jeg medlem og meget mere?

På Kastrup Boldklubs sider kan du finde oplysninger om alle administrative emner i klubben. Det kan være emner som kontaktoplysninger, kontingentsatser, indmeldelse og udmeldelse, træningstider

Herudover har vi organiseret nyheder i kategorier, oplysninger om turneringer, stævneaktiviteter, Holdoversigter med kampprogrammer, stillinger og oversigt over trænerstab og spillere. Du kan også få adgang til vores galleri og sponsoroversigt og meget mere.

Du kan klikke dig frem via menuen herover eller måske bruge de nyttige genveje, som du finder i relaterede sider.

Vi vil bestræbe os på at organisere mulighederne så godt som muligt - og ikke mindst - til stadighed være på forkant med indformationsstrømmen her fra klubben.