Baneplan & Træningstider

Kastrup Boldklubs idrætsanlæg

Her kan du se en oversigtsplan over banearealerne på Kastrup Boldklubs idrætsanlæg.

Klik blot på nedenstående link for at se i stor størrelse!

Banearealer

Baneplan for vinterperioden 2019-2020.

Vinterplanen træder i kraft fra mandag den 14. oktober 2019 og gælder frem til den 14. april 2020.

Baneplan

Omklædning

I uge 42 kan de åbne græsbaner på Røllikevej fortsat benyttes indtil andet meldes ud.

Bemærk at bane 3 og skolebanen er helt lukkede.

Bemærk at der i den kommende periode er nogle DBU-hverdagskampe på kunsten. I bedes selv holde øje med om det er i jeres træningstid, og om I derfor må aflyse træningen:

Bemærk at hallerne først kan bruges fra uge 43. Hallerne er lukket i skoleferierne, og Kastrupgårsskolen i dagene før juleferien, og i forbindelse med evt. terminsprøver. Vær opmærksom på opslag på skolerne, da hallerne undertiden pludselig inddrages til forskellige arrangementer.

Sørg for at stille alt på plads, som I bruger i de forskellige haller.

Hvis I ikke bruger jeres træningstid, hvad enten det er på kunsten, minikunsten, eller i en hal, så skal I give undertegnede besked på mail. Dette gælder også, hvis I i en periode ikke ønsker at benytte jeres træningstid. (Undtagen i skoleferierne).

Hvis I ønsker at få tildelt en af de åbne tider, så skal i ligeledes kontakte undertegnede.

Der vil blive afholdt et orienteringmøde om baneplanen torsdag den 31. oktober kl. 18:00 i klubben.

Endelig skal jeg gøre alle hold opmærksom på nedenstående i forbindelse med alle kampe og stævner på kunstbanen:

Udeholdene skal benytte Kastrup Boldklubs egne omklædning på Røllikevej og IKKE omklædningsrummene hos Amager FF.

Derfor skal I huske at melde dette til jeres modstandere, hver gang I har en træningskamp.

Med venlig hilsen,

Jacob Simonsen