Holdleder U15-U19

Rollen som holdleder for årgang U15-U19:

Forældrekommunikation:

• Ansvarlig for oprettelse & kommunikation vedr. medlemskab i
  • Oprette spilleren på Holdsport eller evt.
  • Udsendelse af velkomstbrev vedlagt årgangs/klubværdier, herunder relevante praktiske forældrespørgsmål.
  • Omdrejningspunkt og koordinator for forældre (kontaktforældre) ift. forældrevante aktiviteter, sociale arrangementer (fx indkaldelse af forældremøder), samt delegering af opgaver til forældrene.
  • Ansvarlig for udsendelse af information til forældre omkring generelle klub/årgangsnyheder. Der samarbejdes med trænerne om, hvilke informationer der skal sendes ud (f.eks. om turneringsdeltagelse og træningslejr).

Holdet på årgangen:

• Ansvarlig for oprettelse af sociale arrangementer på holdsport (Oprettelse af kampe, træningsdage, træningskampe og stævner er trænerens opgave).
  • Kan fungere som kontaktperson ift. turnerings- og stævnedeltagelse. Dog skal trænerne altid informeres, inden der tages en beslutning om f.eks. en træningskamp eller et stævne.
  • Ansvarlig for årgangens kasse/økonomi, og løbende betalinger, samt redegørelse for status på økonomi ved sæsonafslutning.
  • Koordinering af spillertøj/numre i samarbejde med træneren.
  • Finde sponsorer i samarbejde med trænerne på årgangen og klubbens

Trænere og klub:

• Mødedeltagelse med trænere ved tilrettelæggelse af sæsonplanlægning, herunder stævner, samt evt. løbende ad hoc møder, ift. årgangens
  • Give input til agenda punkter til forældremøder.
  • Deltagelse ved holdledermøder.
  • Fungerer som kontaktperson til forældrene, når der arrangeres sociale events / stævner i klubben.
  • I øvrigt understøtte og bidrage til årgangens