Kastrup Boldklub / Information / Kalender / Afslutning 2017

03/02/2018 Kl. 15:30 - Kl. 0:00
Curlinghallen

Kære kollegaer i Kastrup Boldklub

curling.jpgSnart går året 2017 på hæld, og man må sige der sker store fremskridt i vores dejlige boldklub:

• Vi har et stigende medlemstal i Kastrup Boldklub
  • Klubbens blå tråd er søsat, og i øjeblikket er vi i gang med implementeringsfasen
  • Vi har haft to hold med i Elite øst rækkerne i efteråret
  • Vores samarbejde med ABT og Dragør (A27) udvikler sig stadig i ungdomsrækkerne
  • For nylig fik vi en ny bestyrelsessammensætning bestående af hele syv medlemmer
  • Vi slog rekord til årsafslutningen med 220 spillere – næste år bliver det endnu højere…J
  • Fællesskabet i Café Røllike består som aldrig før. En kop kaffe eller en dagens ret bliver i stor stil serveret over Johnnys disk J Alle bidrager til den gode stemning i caféen.
  • Sidst men ikke mindst har alle klubbens trænere og ledere (ildsjæle) gjort et fantastisk stykke arbejde for at få børn, unge og voksne til at vokse sammen ude på vores dejlige boldbaner.

Vi håber derfor, at du/I vil være med til at fejre afslutningen på et fantastisk fodboldår sammen med os og alle dine kollegaer i Kastrup Boldklub. Datoen for arrangementet er:

Lørdag d. 3. Februar mødes vi kl. 15.30 ved Curlinghallen

Program:

• Kl. 15.30 – 16.00 serverer vi en øl / velkomstdrink
  • Kl. 16.00 – 18.00 spiller vi Curling (4 baner er bestilt – højest 10 deltagere pr. bane)
  • Kl. 18.30 - ?? er der Buffet oppe hos Johnny efterfulgt af dessert, drinks, øl og hygge

Når I tilmelder jer på mail, SKAL I skrive om I spiller/ikke spiller curling (max 40 deltagere) Vi arbejder ud fra ”først-til-mølle-princippet”

Prisen for dette arrangement er:  50 kr. pr. mand.

• Curlingbanerne og den halve pris af maden betaler klubben J
  • Udover velkomstdrink er drikkevarer på egen regning, som kan købes til fordelagtige priser.
  • Kæmperne sponsoreret en fustage til arrangementet. J

Det er muligt at tage sin bedre halvdel med, så skriv til en af nedenstående kontaktpersoner, hvor mange I kommer.

Tilmelding og betaling skal ske senest d. 09. januar 2018.

Skriv til følgende mailadresse: Christian Theilgaard: Chr_The@hotmail.com

Betaling:

MobilePay (Theilgaard): 20 27 50 14

Hvis man ikke har MobilePay, kan man aflevere pengene kontant i klubben tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 18.30 til Theilgaard.

Vi glæder os til at se jer til en underholdende dag og aften.

Festlige Hilsner fra festudvalget, Manja Lionett og Christian Theilgaard

Tags: