IT-værktøjer (DBU)

Vi anvender i dag de fleste IT-værktøjer fra DBU. Dette har vi valgt fordi det er nemt at integrere data fra vores administrationssystem direkte til hjemmesiden. Derudover er der et godt udvalg af øvrige værktøjer, som ligeledes kan interagere med både hjemmeside og administrationen.

Her på siden kan du få et lille overblik samt finde vejledninger!

Mit DBU

Du kan logge ind via "Mit DBU" og få direkte adgang til DBU´s værktøjer samt din profil og kommende begivenheder m.m.

Direkte link til Mit DBU

KlubOffice
Kluboffice er udviklet som en ren webbaseret løsning og anvendes som vores administrationssystem. Det betyder, at man kan komme på systemet fra alle pc'ere med internetadgang, og at man ikke skal installere noget program på sin pc.
Brugerne kan få adgang til KlubOffice og klubbens data, blot der er en Internet adgang. Herefter kræves blot brugernavn og kodeord, så er brugeren på systemet.

Direkte link til KlubOffice

KampKlar

Direkte link til KampKlar

KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata opdateres helt automatisk.
Her er 3 hurtige guidelines til at komme godt i gang med Kampklar og lidt om hvordan det ser ud på hjemmesiden, når kampklar benyttes.

1. Vejledning til Mit DBU / KampKlar
    Er en lidt længere vejledning til dem der slet ikke har brugt kampklar endnu.

2. Til trænere og holdledere
    Vejledninger til trænere og holdledere er nemt med forskellige guides til de forskellige muligheder. Brug den som inspiration til at komme i gang.

3. Til spillere og forældre
    Vejledninger til spillere og forældre  er nemt med forskellige guides til de forskellige muligheder. Brug den som inspiration til at komme i gang.

KLUB-CMS (Kastrup Boldklub Hjemmeside)
Klubben anvender Klub-CMS som det bagvedliggende system til vores hjemmeside. For at kunne redigere på hjemmesiden, skal man først tildeles rettigheder som enten Klub-CMS administrator (øverste niveau) eller som Klub-CMS redaktør (udpegede personer). Dette gøres først via kluboffice af en administrator i klubben og kan kun tildeles personer der i forvejen er oprettet i Kluboffice.

Du kan læse mere om Klub-CMS her!

Du kan få hjælp til redigeringsmulighederne her:

Har du nyheder eller rettelser til jeres holdside kan du altid få hjælp til dette hos klubbens webmaster, uanset om du er oprettet som holdredaktør eller ej.