IT-værktøjer (DBU)

Vi anvender i dag de fleste IT-værktøjer fra DBU. Dette har vi valgt fordi det er nemt at integrere data fra vores administrationssystem direkte til hjemmesiden. Derudover er der et godt udvalg af øvrige værktøjer, som ligeledes kan interagere med både hjemmeside og administrationen.

Her på siden kan du få et lille overblik samt finde vejledninger!

Mit DBU

Du kan logge ind via "Mit DBU" og få direkte adgang til DBU´s værktøjer samt din profil og kommende begivenheder m.m.

Direkte link til Mit DBU

KlubOffice

Kluboffice er udviklet som en ren webbaseret løsning og anvendes som vores administrationssystem. Det betyder, at man kan komme på systemet fra alle pc'ere med internetadgang, og at man ikke skal installere noget program på sin pc.
Brugerne kan få adgang til KlubOffice og klubbens data, blot der er en Internet adgang. Herefter kræves blot brugernavn og kodeord, så er brugeren på systemet.

Direkte link til KlubOffice

KampKlar

Direkte link til KampKlar

KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold. Turnerings- og spillerdata opdateres helt automatisk.
Her er 3 hurtige guidelines til at komme godt i gang med Kampklar og lidt om hvordan det ser ud på hjemmesiden, når kampklar benyttes.

1. Vejledning til Mit DBU / KampKlar
    Er en lidt længere vejledning til dem der slet ikke har brugt kampklar endnu.

2. Til trænere og holdledere
    Vejledninger til trænere og holdledere er nemt med forskellige guides til de forskellige muligheder. Brug den som inspiration til at komme i gang.

3. Til spillere og forældre
    Vejledninger til spillere og forældre  er nemt med forskellige guides til de forskellige muligheder. Brug den som inspiration til at komme i gang.

Fodboldpas

Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere i Danmark. Dvs. at spilleren skal have aktiveret sit fodboldpas for at kunne vælges til et holdkort. Forberedelsen til denne funktion er i fuld gang på de indre linjer.

Databeskyttelsesforordningen træder i kraft i maj i år. For blandt andet at sikre at både DBU, lokalunioner og klubber kan leve op til kravene i loven, er det besluttet at indføre et Fodboldpas i dansk fodbold. Fodboldpasset giver os dog mulighed for at kombinere lovkrav med gode indsigter og gevinster for både klubber og spillere. F.eks. vil fodboldpasset gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Du kan læse mere hvad klubben kan gøre for at forberede sig lige her.

Fodboldpasset gælder også for trænere/ledere/dommere m.fl., da data også behandles for disse målgrupper. I praksis vil hver bruger - ved lancering - blive præsenteret for Vilkår og betingelser. Når disse accepteres, er passet aktivt.

For spilleren har vi en fyldestgørende FAQ lige her. Og seneste skud på stammen er en tilsvarende FAQ til klubberne. Den finder du her.

KLUB-CMS (Kastrup Boldklub Hjemmeside)

Oversigt over webredaktører (Holdredaktører)

Du kan se en oversigt over webredaktører på ovennævnte link.

Vejledninger for holdredaktører:

• Udgives senere: Sådan opretter du nyheder (NB! Kun Holdredaktører med rettigheder!)
  • Udgives senere: Sådan retter du din Holdside
  • Modulbeskrivelse (Alle moduler)

Har du nyheder eller rettelser til jeres holdside kan du altid få hjælp til dette hos webmaster@kastrupboldklub.dk, uanset om du er oprettet som holdredaktør eller ej.