Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / Godt nytår fra Crowne Plaza Elite Cup

Godt nytår fra Crowne Plaza Elite Cup

Udgivet den: 27. december 2017 - 18:46

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske Godt Nytår til alle spillere og ledere fra de klubber som har deltaget i Crowne Plaza Elite Cup, samt til alle sponsorer som har været med til at støtte op om vores Elite Fodboldstævne for de allerbedste i årgangene U13-U15.

I 2017 havde vi fornøjelsen af at kunne præsentere en af verdens største klubber FC Barcelona, og med deltagelsen af bl.a. den tyske storklub Borussia Dortmund og Yokohama F.Marinos fra Japan, er vi rykket en tand op både i niveau, men nu også i udbredelse til den store fodboldverden i Asien.

Vi håber at kunne holde dette niveau og venter spændt på svar fra store skandinaviske og europæiske klubber som har modtaget vores invitation.

De første deltagere i 2018 har vi allerede præsenteret og i den nærmeste fremtid håber vi at kunne komme med flere gode nyheder.

Vi siger tak for et godt 2017 og ser frem til et endnu bedre 2018.

Godt nytår !

89624477-happy-new-year-2018-and-soccer-ball-with-christmas-tree-hat-and-football-boot-vector-illustration-Stock-Vector.jpg