Menu

Kastrup Boldklubs U12 / U13 piger deltog ved Fredericia Indoor Cup i weekenden :-)

image
/ Christian Theilgaard
05. marts 2024 kl. 10:15
Ud af 48 hold fik de to Kastruphold en 4. og 7. plads med hjem..., super flot præstation :-)
U12 / U13 pigerne har været til indendørs stævne i Fredericia i weekenden 1-3 marts, og sikke en oplevelse det har været. Pigerne har leveret noget rigtig flot fodbold og har i den grad vist at potentialet er højt. Der er blevet scoret mange flotte mål, leveret flotte 1-2 pasninger, og så har pigerne vist hvad sammenhold betyder, både når vi ramte en god stime af sejre, men også ved de nederlag, som ind i mellem også tikkede ind på kontoen. Fredericias frivillige ved stævnet har leveret et solidt og ekstremt flot velorganiseret stævne. Det kan klart anbefales! :-) 
Der er blevet skrevet rapport / referat fra stævnet lørdag og søndag. Det kan I få fornøjelsen af at læse her... God læselyst! :-) 
Rapport fra stævnet lørdag d. 2. marts: 
En uforglemmelig dag er overstået, og hvor har det været en stor oplevelse at se pigerne spille indendørs sammen ⚽️😊 Det er gået rigtig rigtig godt, og meget bedre end man måske kunne ha forventet 🤩
Facts er at de to hold har overstået 12 kampe idag uden at tabe en eneste kamp. Vi har spillet nogle kampe uafgjort, men de fleste af kampene er endt med sejre. 😊🤩💪
Det er der mange årsager til. Primært skyldtes det at pigerne virkelig har spillet flot fodbold og scoret et utal af flotte mål. De er gået på banen hver gang med indstillingen om at vinde kampen, og det har skabt et højt tempo, fantastiske nærkampe og en utrolig fight, som vi trænere og holdledere har nydt godt af at se.
Hold Martin og Christian med Johanna, sigga, viola, Safiyah, Alma og Chea på holdet blev nummer 1 i både puljespil og mellemspil, og derfor skal de spille om 1-12 pladsen i A slutspillet i morgen.
Det samme skal hold Theilgaard og Jannie , som består af Nicoline, Emilie, Namking, Augusta, Luna og Selina. Her endte holdet med en førsteplads i puljen og en andenplads i mellemspillet.
Sjovt nok skal de to Kastrup hold mødes i morgen kl. 10.20, da vi er havnet i samme puljespil i slutspillet. 🤩🤩
Hvordan det hele går i morgen, vender vi tilbage med når referat nr. 2 kommer ud. 😊
Turen har også et socialt formål, hvor pigerne er blevet mikset på de to hold. Flere af pigerne snakker om at sammenholdet er forstærket, hvilket holdleder og trænere glædes over.
De hygger sig virkelig sammen, laver skøre videoer, klæder sig ud, kan sige sjove ting og spiser også en hulens masse slik 😅😁😂
Undertegnede har virkelig nydt at holde sin fødselsdag i disse rammer, og morgensang / den flotte t-shirt med flotte kommentarer har sat prikken over i’et på en fantastisk fodbolddag med masser af sejre og godt spil til følge.
Rapport fra stævnet søndag d. 3. marts: 
Søndag var dagen hvor al slutspil skulle afvikles, og lad det være sagt med det samme... Det var en dag, hvor piger og trænere var mentalt på overarbejde. Følelserne var helt ude på tøjet, og stemningen i hallerne var både hektisk, støjende og fascinerende.
De to Kastruphold var begge kommet videre til A slutspillet. Dvs. vi skulle spille om placeringerne 1-12 ud af 48 hold. Dette scenarie gjorde at vi fodboldmæssigt gik ind til søndagen med en følelse af at pigerne allerede havde leveret en fantastisk præstation. 😃 Ingen af os havde regnet med at vi ville nå så langt..., måske mest fordi vi ikke er vant til at spille indendørs, ligesom de jyske og fynske hold, som har væsentlig flere haller at gøre godt med 😃
Men vi overraskede hinanden og vores modstandere med blændende spil og en masse afslutninger til følge. Det medførte at vi vandt langt det meste om lørdagen.
Søndag ændrede styrkeforholdet sig, da vi skulle møde de bedste i U12 / U13 B/C turneringen, som altså bestod af 48 hold.
Kastrup 1 med Martin og Christian i spidsen blev udfordret mentalt i løbet af de første kampe, hvor spillet ikke fungerede på samme måde som dagen før. Lidt for mange bolde blev sparket op i banen uden adresse, og så mistede pigerne en del på fysikken, da nogle af de andre hold spillede lidt hårdt. Det var en mental styrkeprøve at komme ovenpå igen, og de skulle bruge en del energi på at få rettet op på tingene. Så de første fire kampe mærkede holdet at være nede i en bølgedal uden at få en sejr, men de rejste sig flot i de sidste to kampe ved bl.a. at scorer 6 mål. Godt arbejde af trænerteamet og pigerne, for ja..., det var svært at rejse sig igen efter en svær start på søndagen.
Ud af 12 hold i A slutspillet endte holdet på en meget flot 7. plads. og heldigvis fik de vundet den sidste placeringskamp med 2-0, og det er jo som bekendt altid sjovest at slutte af med en sejr 😃
Kastrup 2 med Jannie og Theilgaard i spidsen oplevede faktisk lidt det omvendte scenarie. Holdet var i total ro i de første fire kampe, som alle blev vundet med flot og roligt spil til følge. Det betød at vi skulle spille om at blive mellem nr. 1 og 4. Indtil da havde holdet heller ikke tabt i hele turneringen, og pigerne vidste godt at vi potentielt kunne gå hele vejen, men sådan skulle det ikke gå.
Vi mødte Næsby i den sidste puljekamp og med en uafgjort der eller en sejr, ville vi tage førstepladsen og dermed spille med om guld eller sølv. Kampen tabte vi 2-1, og ja...., den var rigtig hård for pigerne. Følelserne var ude på tøjet, nogle måtte fælde et par tårer, og nogen måtte lige have 10 minutter for sig selv.
Dermed ventede der et mentalt stykke arbejde frem mod kampen om 3-4 pladsen. Der var vi godt med i første halvdel af kampen, men vores modstander var kyniske i afslutningerne, og vi havde ikke mere energi til allersidst. Derfor måtte vi sande at det ikke blev til en 3. plads heller. 4. pladsen er dog - set over hele turneringen - vanvittig flot at få med hjem til Kastrup 🙂
SÅH...., som vi startede ud med at sige, så var der ingen der havde forventet at vi ville nå så langt. 😃
ALLE trænere + holdleder er utrolig stolte af pigerne og de præstationer de har leveret til stævnet.
Fodbold er følelser, og det mærkede pigerne også igår. Men vi fik sluttet fantastisk af sammen, hvilket billeder og videoer også indikerer 🙂 Flere af pigerne sagde også at de gerne ville afsted igen. Om det sker, må vi se på til den tid!
KÆMPE ROS til stævnearrangørerne. De har gjort det helt fantastisk og har holdt tiden gennem hele stævnet. Ydermere har deres evne til at få holdene inddelt i de korrekte niveauer været helt uimodståelig. 😃
Tak til Sigga, Alma, Johanna, Safiyah, Viola, Chea, Selina, Augusta, Emilie, Luna, Namking og Nicoline for at levere en ordentlig omgang seværdig fodbold over to dage 😃
I er sgu for seje!
På vegne af Martin, Christian og Jannie 🙂
/ Christian Theilgaard
Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk