Menu

Update fra vores U17 hold (årg. 2007)

image
Tonny Stavros og C. Theilgaard
02. april 2024 kl. 11:26
U17 vandt rækken i vinterbold og er nu klar til mesterrækken i foråret :-)

 

En update fra Kastrup Boldklubs U17 hold

 

Inden for de seneste tre år har U17 haft tre forskellige cheftrænere i tiden fra de sluttede U15 til de rykkede op til U17. Det er forandringer, som vores unge mænd konstant skal tilpasse sig. I nogle tilfælde kan det skabe så meget støj, at det kan få et hold til at gå i opløsning. Det er bare ikke sket for vores U17 drenge …tværtimod. De er nemlig rykket tættere sammen i bussen (for at bruge det udtryk 😊), og har formået ikke at lade sig slå ud af det. Der er et fantastisk sammenhold blandt drengene og det har gjort de bare buldrer derudaf på banen 

 

Vores nye og yderst kompetente cheftræner Mal, der overtog holdet for lidt over et år siden, har formået at banke et koncept og en spillestil op, som motiverer drengene til at yde deres bedste hver gang de går på banen. De fleste drenge på dette hold har spillet sammen i 10 år fra da de var 6-7 år gamle. De kender hinanden godt og mange af dem går på samme gymnasium og hænger ud privat, hvilket også er med til at styrke kammeratskabet.

 

De er selvfølgelig også i en alder, hvor deres hverdage og weekender – udover fodbold – også er fyldt med lektier, fritidsjob, kærester og fester. Det skal der naturligvis være plads til og den balance mellem fest og fodbold, er de gode til at finde sammen. Det fortæller også en god historie om det gode sammenhold U17 drengene har. 👌

 

Fakta/resultater:

 

  • I efterårssæsonen 2023 endte de på en 3. plads i Mesterrækken, 1 point fra en 2. plads. Der var otte hold i gruppen.
  • I den netop overståede vinterboldsæson kom de atter på podiet. Denne gang som vinder af den 8 holds store pulje. Kæmpe tillykke til drengene :-) 

 

Om ikke så længe, starter forårs- / sommersæsonen. Her skal U17 igen spille i Mesterrækken. Målsætningen er at ende på førstepladsen. Ambitionen er ydermere, at vi gerne vil rykke endnu længere op og møde de hold der spiller i Øst 2. Det er målsætningen at havne i Øst 2 rækken til foråret 2025. 

 

Kom endelig forbi banerne og hep på vores drenge og vær med til at hjælpe dem med at nå målsætningen om at vinde Mesterrækken. 

 

Vi ser frem til en forhåbentlig vellykket kampagne henover de kommende måneder 😊

 

De bedste hilsner fra Teamet på U17..., Mal og Tonny

Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk