AaB er igen deltager i Crowne Plaza Elite Cup

Jackie Lauridsen
08. februar 2019 kl. 09:14
Vi byder AaB velkommen i alle 3 rækker og vi glæder os til at tage imod klubben fra Nordjylland.

AaB (eller Aalborg Boldspilklub) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Aalborg og den eneste professionelle del af Aalborg Boldspilklub, der rummer flere forskellige sportsafdelinger. I internationale sammenhænge benyttes ofte forkortelsen Aalborg BK. Klubben spiller i den danske Superligaen. AaBs historie begyndte i 1885, og den er dermed efter AGF den ældste klub i den nuværende bedste danske fodboldrække.[3] AaB er, sammen med Brøndby IF, en af de to eneste klubber, der har spillet samtlige sæsoner i Superligaen, siden den startede.

Det er med stor glæde at Crowne Plaza Elite cup kan byde AaB velkommen i alle 3 rækker og vi glæder os til at tage imod klubben fra Nordjylland.