Anderlecht deltager i Crowne Plaza Elite Cup 2019.

Jackie Lauridsen
11. april 2019 kl. 21:52
Det er med stor glæde at Kastrup Boldklub kan byde velkommen til den største klub i Belgien, RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht har en lang stolt tradition og var I de glade 80'ere en stormagt i international fodbold, og havde gennem årene flere danskere på lønningslisten.

Morten Olsen, Frank Arnesen, Henrik Andersen, Benny Nielsen og Per Frimann er blot nogle af navnene.

Klubben blev dannet i 1909 og har hjemmebane på Constant Vanden Stock, Stadion i Anderlecht ved Bruxelles. Anderlechts spiller i den Belgiske Liga Jupiler Pro League.

Frank Arnesen blev 20 december 2018 præsenteret som ny teknisk direktør for Anderlecht. En klub, han selv spillede for fra 1983 til 1985.

Anderlecht har også et anerkendt ungdomsakademi og det er med meget stor tilfredshed, glæde og stolthed at Kastrup Boldklub kan byde Anderlecht, velkommen til Crowne Plaza Elite Cup 2019 i U15 rækken.