FC Midtjylland deltager igen i Crowne Plaza Elite Cup

Red.
08. februar 2019 kl. 09:19
Det er med stor glæde at Kastrup Boldklub og Crowne Plaza Elite Cup endnu engang kan præsentere FC Midtjylland i alle 3 rækker.

FC Midtjylland er foruden sit superligahold (som jo er Danmarksmestre) også kendt for sit imponerende fodboldakademi. FC Midtjylland var den første klub i Danmark til at oprette et fodboldakademi. I 2003 drog makkerparret Claus Steinlein og Flemming Broe til Frankrig og lod sig inspirere af det højt anerkendte akademi i klubben FC Nantes Atlantique. Det fik idéerne til at blomstre hos den kommende akademidirektør og talentchef, som i sommeren 2004 kunne byde indenfor til FC Midtjyllands helt eget fodboldakademi.

Siden da har mange talentfulde navne med rod i Hedens akademi slået igennem på FC Midtjyllands førstehold samt i udenlandske storklubber og på landshold.

Også i Crowne Plaza Elite cup har FC Midtjylland præsteret flot.

Sidste år blev det til finalesejre i både U13 & U15 rækken,  SÅ det er en rigtig dygtig klub vi endnu engang har fornøjelsen af at kunne byde velkommen til Kastrup Boldklub.