Lyngby Boldklub deltager i Crowne Plaza Elite Cup

Jackie Lauridsen
26. marts 2019 kl. 09:54
Lyngby Boldklub deltager i U15 rækken.

Lyngby Boldklub er en dansk fodboldklub fra den nordkøbenhavnske forstad, Kgs. Lyngby.

Klubben blev stiftet i 1921 og er hjemmehørende på Lyngby Stadion. Fra 1994 til 2001 hed klubbens professionelle afdeling Lyngby FC

Lyngby Boldklub er især kendt for klubbens lange tradition for at udvikle talenter til allerhøjeste niveau Det sker i et attraktivt miljø, hvor ærlighed, tålmodighed og respekt er blandt værdierne. Arbejdet foregår koordineret, tålmodigt og med en plan for den enkelte spiller ligesom Lyngby Boldklub arbejder efter de nyeste metoder og tendenser. Klubbens talent-afdeling er således i konstant udvikling.

Der er gennem tiderne udviklet mange dygtige fodboldspillere i Lyngby og Kastrup Boldklub glæder sig til at kunne byde Lyngby Boldklub velkommen til Crowne Plaza Cup 2019 i U15 rækken.