Sønderjyske stiller op i alle 3 rækker

Jackie Lauridsen
04. februar 2019 kl. 09:00
Det er en fornøjelse at kunne byde Sønderjyske velkommen til Kastrup Boldklub og Crowne Plaza Elite Cup i alle 3 rækker.

SønderjyskE Fodbold er fodboldafdelingen i Sønderjysk Elitesport.

Herreholdet er en overbygning på Haderslev FK som første gang rykkede op i Superligaen i 2000. Der findes også et kvindehold der er en overbygning på Vojens BI.

Herreholdet spiller i Superligaen [1] og hjemmebanen hedder Sydbank Park. Hjemmeholdets hjemmebane, holder til i den nordlige ende af byen, imellem hovedvejen til Kolding, Idrætscentret og Haderslev Katedralskole, ca 1 km fra Haderslev Busstation, i midtbyen og på et af byens højeste punkter, ca 48 meter over vandets overflade.

Hjemmebanen er således også en af de højest beliggende hjemmebaner i Superligaen.

På ungdomssiden er Sønderjyske også stærke og det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til Kastrup Boldklub og Crowne Plaza Elite Cup i alle 3 rækker.