Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Udgivet den: 13. december 2017 - 9:50

KB-jul-2017.jpgSå slutter træningen for de fleste og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til, at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

2017 har været præget af stor aktivitet for alle i Kastrup Boldklub og med publiceringen af "Den Blå Tråd" er vi nået langt omkring det "projekt" som klubben og det sportslige udvalg har arbejdet med gennem en længere periode. Vi er ikke helt i mål, men der arbejdes på at få implementeret det resterende.

Bestyrelsen i både Kastrup Boldklub og Elite Aps har ændret sammensætning og der arbejdes i begge bestyrelser stenhårdt for et stærkt Kastrup Boldklub.

Kommunen har valgt at skifte døre og vinduer i vores klubhus, hvilket vi er rigtig glade for. Dette er i skrivende stund ved, at blive udført og kun malingen mangler. Tak til Tårnby kommune for dette tiltag.

Et af bestyrelsens helt store projekter er etablering af en kunstbane på Røllikevej. Der planlægges møder med kommunen, så vi forhåbentligt kan få fremdrift i dette projekt, som vil være til gavn for rigtig mange medlemmer og frivillige i klubben. Lad os håbe 2018 bringer os nærmere denne "drøm".

Tak til alle frivillige, medlemmer og personer omkring Kastrup Boldklub for et fantastisk engagement i året der er gået. Bestyrelsen i Kastrup Boldklub og Elite Aps, ser frem til det kommende år, med spændende opgaver og udfordringer.

Vi ses igen den 22. januar hvor kontoret igen er åbent.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.

Bestyrelsen i Kastrup Boldklub og Elite Aps.