BREAKING NEWS!!!

/ Kastrup Boldklubs bestyrelse
21. juli 2020 kl. 12:42
Kastrup Boldklub indleder samarbejde med FCK!

Kastrup Boldklub har dags dato underskrevet en samarbejdsaftale med FCK.

Formålet med aftalen er at tilbyde vores ungdom den bedst mulige træning, hvilket er i tråd med den nye strategi i Kastrup Boldklub, hvor vi ønsker at styrke vores ungdom markant.

Med det nye samarbejde vil vi kunne trække på FCK’s store erfaring inden for udvikling af trænere, årgangsspecifik træning, samarbejde omkring træning, coaching med mere. Aftalen vil fremadrettet styrke vores trænerprofil, og vi vil kunne tilbyde helt specielle fordele for vores trænere i samarbejdet med FCK.

Aftalen harmonerer perfekt med den nye strategi i Kastrup Boldklub, hvor vi blandt andet har fokus på vores ungdom både drenge som piger. Kastrup Boldklub ligger i et smørhul med 4 skoler omkring os. Med det nye setup er det vores mål at kunne tilbyde børn og unge et unikt fritidstilbud hvor vi kombinerer fodbold og fællesskab.

Vores spillere vil i dagligdagen opleve flere nye tiltag i form af deltagelse i forskellige arrangementer sammen med FCK. Spillerne vil også få mulighed for at følge FCK helt tæt på…, måske også i træningssammenhæng. Træningsmiljøet vil fremover blive mere udviklende og fordrende for den enkelte spiller på alle niveauer.

På trænersiden vil vi få adgang til FCK’s elektroniske træningsprogrammer, kurser med mere. FCK vil sammen med bestyrelsen i Kastrup Boldklub kunne tilbyde klubbens trænere et fantastisk træningsmiljø, hvor man kan udvikle sig som træner og indgå i et homogent setup med andre trænere. Vores Blå Tråd vil blive tilpasset det nye setup og løbende blive evalueret i nært samarbejde med FCK.

”Bestyrelsen i Kastrup Boldklub ønsker at dygtiggøre og opklassificere vores trænere, og det setup som FCK kan tilbyde, er det helt rigtige for Kastrup Boldklub” (Citat: Formand Thomas Hjerrild)

”FCK's visioner omkring udvikling af spillere, trænere og klubånd ligger i tråd med Kastrup Boldklubs egne visioner, om hvordan vi ønsker at udvikle spillere"

Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg ser frem til samarbejdet med FCK, og vi glæder os til at introducere FCK for jer, når vi kommer over på den anden side af sommerferien!

Mvh. Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg.