Kastrup Boldklub ansætter Christian Theilgaard på deltid

image Funktioner: Klubkoordinator og pigeansvarlig med fokus på rekruttering og fastholdelse
/ Bestyrelsen i Kastrup B.
21. juli 2020 kl. 10:39
Det er med stor glæde, at Kastrup Boldklub har indgået en aftale med Christian Theilgaard i form af en ½ tidsstilling.

Christians arbejdsopgaver og fokusområder vil dreje sig omkring ungdommen samt rekruttering af nye medlemmer og sociale aktiviteter. Hvor han i samarbejde med Bestyrelsen og det sportslige udvalg skal udvikle vores pigeafdeling ved rekruttering og udvikling af træningsmiljøet for vores Kastrup piger.

Vi kender alle Christian Theilgaard som en samlende person på mange forskellige områder. Med denne aftale vil Christian kunne dele ud af sin viden og glæde omkring fodbolden i Kastrup boldklub.

Bestyrelsen ser dette samarbejde som en vigtig del af den strategi, som vi i bestyrelsen ønsker at Kastrup Boldklub skal følge. Ved ansættelsen af Christian Theilgaard er et klart signal, at vi ønsker at udvikle vores pigeafdeling og derved skabe et homogent klubmiljø i Kastrup Boldklub.
Mvh.
Bestyrelsen, Kastrup Boldklub