Menu

KBK-nyt - Uge 12...., hørt på sidelinjen og på hjemmefronten

image
/ Theilgaard
24. marts 2020 kl. 10:16
Hvad rør sig i klubben!!!

 

På trods af at alt handler om Coronavirussen i øjeblikket, så skal I da ikke snydes for en omgang KBK-nyt :-D 

 

U12 har taget opfordringen om at lave små fodbold-challenges til sig. Flere har sendt videoer ud på deres facebookside, hvor drengene udfordrer hinanden i forskellige skills-øvelser. Skribenten har set et par stykker, og teknisk er U12'erne rigtig godt kørende:) Dette er derfor også en opfordring til jer andre om at udfordre hinanden. Om man er fra U7 eller U16 er fuldstændig ligegyldigt!! 

 

Nogle af pigeafdelingens fodbold-challenge-videoer kommer - hvis alt går vel - på DBU Københavns facebookside. Det er en god måde at vise vores klub frem på, og vi håber derfor at andre klubber - med dette initiativ - tænker gode tanker om Kastrup Boldklub. 

 

Skribenten / børneformanden indlægger samtaler med trænerne i den kommende tid.., selvfølgelig over telefonen eller messenger. Formålet med samtalerne er at få en update på hjemmefronten, give en status om Kastrup Boldklubs nuværende situation, og sidst men ikke mindst..., spørge ind til næste år. Vil man fortsætte? Ønsker man en pause, eller ønsker man at stoppe helt? Vi håber selvfølgelig altid på det første, da Kastrup er afhængig af frivillige. Det er jer der holder hjulene igang i klubben! :-)

 

Iht. ovenstående så er trænerkabalen for året 2020 / 2021 derfor også påbegyndt. Det er en af de ting, som vi i klubben kan arbejde med lige nu. 

 

Jacob (ungdomsformand og baneplanlægger) er gået igang med baneplanen for foråret.  

Bestyrelsen har samtidig modtaget denne fra Tårnby Kommune, som vi bliver nødt til at rette os efter:
Hej alle.
I bedes indskærpe overfor trænere og medlemmer at anlægget/alle baner er totalt lukket ned – indtil videre frem til og med på søndag.
Venlig hilsen
Jens Lauridsen
Kultur- og Fritidschef
Det gælder ikke kun vores forening. Alle foreninger har modtaget beskeden.
Det er trist, og vi ved det er en mega svær tid:( 
Godt råd: Brug legeaftaler med de samme børn, og udnyt hinandens græsarealer i haverne. 
VI KRYDSER ALT HVAD VI HAR, for at vi kan komme igang med at spille noget fodbold igen hurtigst muligt.

 

Forberedelsesfasen til klubbens meget omfattende rekrutteringsprojekt på pigesiden er påbegyndt..., bl.a. sendes der ansøgninger til fonde og og forskellige puljer, så vi kan få støtte til projektet. Det hele handler om at rekruttere pigespillere fra de omkringliggende skoler (Kastrupgårdsskolen, Skottegårdsskolen og Korsvejens Skole). For skolerne får de et anderledes tilbud, som de forhåbentlig vil drage nytte af, når alt er normalt igen. Af Corona-grunde kender vi ikke tidshorisonten for projektet, men vi håber det lykkedes at komme igang inden sommerferien. Dette er sagt med en smule optimisme i stemmen. :-) 

Trænere og ledere vil inden længe modtage en mail, hvor vi beder om hjælp til projektet. Vi har bl.a. brug for assistenter / stations-ansvarlige til projektet. Det foregår om formiddagen/først på eftermiddagen, så vi er godt klar over, at det bliver svært, hvis man har arbejde. Men det kan jo være man arbejder hjemme og har brug for et afbræk for et par timer..., eller måske man har en fridag. Al hjælp er kærkommen!!   

 

Pas på jer selv derude og bevar roen. Vi skal nok komme igang igen..., indtil da skal vi bare overholde myndighedernes anbefalinger. 

Alt det bedste til jer allesammen. 

De bedste hilsner fra Theilgaard (skribenten).