Myndighederne giver fodboldklubberne lov til at træne igen..., MEN....

/ Bestyrelsen
11. marts 2020 kl. 23:45
Retningslinjerne og kravene om at være 10 mand på en 11-mands bane, gør det urealistisk at starte en klub op igen!
“DBU meldte sent i går aftes reviderede retningslinjer ud, som desværre i praksis gør det helt umuligt for klubberne i hovedstadsområdet at starte træning.
Ifølge retningslinjerne må man nemlig kun være 10 personer på en hel 11-mandsbane!! Det er et diktat fra Rigspolitiet, men det regnestykke går jo slet ikke op med antallet af spillere og baner i de fleste klubber, herunder Kastrup Boldklub.
Bestyrelsen arbejder på sagen og afventer samtidig nærmere info fra DBU København og Tårnby Kommune.
DBU København er i dialog med myndighederne.
FØREND AT BESTYRELSEN HAR MELDT UD OMKRING GENÅBNING ER AL TRÆNING I KASTRUP BOLDKLUB FORTSAT LUKKET.”

Mange hilsner
Bestyrelsen Kastrup Boldklub