Nyt fra bestyrelsen

/ Bestyrelsen
18. juni 2020 kl. 09:19
Velkommen tilbage til Dirch Lund!!

Som tidligere meddelt, overtager Dirch Lund cheftræner ansvaret for Kastrup Boldklubs 1. hold.

Udover ansvaret for 1. holdet, skal Dirch være med til at sikre og understøtte klubbens langsigtede strategi og overordnede sportslige målsætning, som b.la. betyder brobygning og tæt samarbejde mellem vores senior, ungdom, og børnefodbold, med skærpet fokus på fastholdelse og udvikling af egne spillere.

Tilvalget af Dirch Lund, der både har kompetencer og interesse i det tværgående udviklingsarbejde, mener vi derfor er det rigtige match for Kastrup Boldklub.

Vi føler at vi får den helt rigtige profil og trænerkapacitet ind, som i samarbejde med den øvrige trænerstab under klubbens sportslige ledelse, vil gøre en forskel og bidrage positivt til klubbens samlede udvikling fremover. Dirch har desuden en personlighed og trænerfaglighed som passer godt ind i vores øvrige trænerteams.

Dirchs trænerbaggrund og erfaring er solid, praktisk såvel som teoretisk, med hele 24 års trænerfaring og en UEFA-B licens i bagagen. Som aktiv spiller, har Dirch spillet for Fremad Amager og AB70

Dirch glæder sig til den forestående træneropgave, til at hilse på spillerne og hurtigst muligt komme i gang med træningen.

Vi glæder os ligeledes til opstart af samarbejdet og byder Dirch varmt velkommen.

Kastrup Boldklubs bestyrelse