Menu

Rigtig god sommer til alle omkring Kastrup Boldklub

image
/ Theilgaard
27. juni 2020 kl. 13:36
Tak for et forunderligt, mærkværdigt og udviklende år i Kastrup Boldklub

 

Kære alle omkring Kastrup Boldklub

 

Fodboldåret 19/20 er ved at gå på hæld...., et år der på alle måder ikke kan sammenlignes med andre fodboldår. En virus har ændret vores hverdag. Vi hilser anderledes, vi opfører os anderledes overfor hinanden, og vi har ikke samme kontakt med hinanden, som vi havde før virussen indtraf. 

Pludselig oplevede vi ikke at være herre over os selv...., noget ubekendt gjorde at vi måtte indordne os, og det kom særligt til udtryk onsdag d. 11 marts, hvor landets statsminister lukkede hele landet ned. Det betød at vi ikke kunne mødes med folk, og at vi var isoleret derhjemme. 

Grænserne lukkede, skolerne lukkede, alt lukkede...., en surrealistisk oplevelse. 

 

Fodbolden i Kastrup Boldklub blev derfor også lukket ned, og vi kunne ikke dyrke den sport vi "kære" så meget om. Først d. 18. maj åbnede vi op igen med restriktioner, som skulle overholdes. I tre uger var vi underlagt et forsamlingsforbud på 10 personer...., men alle har klaret det super flot til træningen. 

Efter forsamlingsforbuddet er hævet til 50 har vi optrådt mere frigjorte på banen, hvilket har været dejligt. Enkelte forbud såsom bad og omklædning blev igen muligt, men klubben valgte ikke at tillade omklædning for børn og unge, da vi ikke mente at kunne håndtere det tilbud. Restriktionerne ved omklædning og bad ville ganske enkelt medføre større problemer. 

Trænere og holdledere har alle gjort det muligt for børn, unge og voksne at spille fodbold i Kastrup efter Coronapausen, og det skal I alle have tak for. :-) 

 

På et tidspunkt skal der evalueres på året, men med Coronaen er det lidt som om, at vi ikke rigtig har afsluttet året. Vi har f.eks. ikke haft nogen årsafslutning, og der er ikke blevet delt pokaler ud. Turneringerne er enten blevet udskudt eller aflyst, så vi har en masse til gode. 

Mht. årsafslutningen er håbet at vi afvikler den om lørdagen i uge 41 (lige op til efterårsferien). Mere om det senere hen!

I sommerferien kan der stadig trænes...., DOG IKKE I UGE 27. I alle andre uger er banerne åbne:) 

Vi glæder os til at komme igang med 20/21 sæsonen, hvor restriktionerne forhåbentlig begrænses endnu mere, og vi måske til sommer kan stå med en vaccine, der skal fjerne den forbandede virus. Det krydser vi fingre for! 

 

Alle ønskes en fantastisk sommer...., vi glæder os til at se jer allesammen igen:) 

 

De bedste hilsner fra bestyrelsen (Thomas Jul, Thomas Hjerrild, Claus Jensen, Dennis Lungreen, John Kenneth, Jacob Simonsen)

....., og skribenten (C. Theilgaard)