Menu

UGE 10 - KBK-nyt...., hørt på sidelinjen

image
/ Theilgaard
10. marts 2020 kl. 13:12
Hvad rør sig i klubben!

 

Så er vi på banen igen med endnu en omgang KBK-nyheder...., denne gang fra uge 10. 

 

Den nyvalgte bestyrelse har afholdt deres første bestyrelsesmøde. Et møde der varede 3 1/2 time, hvor de fik diskuteret retningen for Kastrup Boldklub. De brainstormede på hele strategiplanen for klubben. Til sidst aftalte de at mødes til en marathon-dag, hvor deres idéer og initiativer skal diskuteres igennem. Hvad er realistisk at gennemføre, og hvad kan vi vente med!! Det bliver spændende at følge den nye bestyrelses bedrifter og initiativer. 

 

U11 A spillede mod Herstedøster i søndags. En ganske undeholdende kamp der endte 9-5 til Kastrup. 

 

U11 får i forlængelse af ovenstående to spillere mere med på topcentret. Det drejer sig om Christian og Malek. Dvs. nu har U11 fire spillere med...., vi ønsker dem al mulig held og lykke på topcentret. 

 

Seniorafdelingen har været på træningslejr i weekenden..., vi glæder os til at høre om, hvordan det er gået. 

 

Forældrene og børnene på U7 er blevet glade for deres to nye ungtrænere. Det er Jonas og Mikkel fra U19. Det er dejligt for klubben at vide. Forhåbentlig gør det, at vi kan få flere ungtrænere ind. De gør klubben en kæmpe tjeneste ved at være trænere, og forhåbentlig får de også selv nogle gode ting med sig:)   

 

Vi skal alle huske at sprede budskabet, om at vi afholder Store Bededags stævne i weekenden 8-10 maj. 

TILMELDING VIA LINK: www.procup.se/cup/33409.htm 

 

Flere årgange har afholdt sparringsmøder og evalueringsmøder i løbet af ugen. Det er rigtig godt for klublivet og træningsmiljøet på banerne. Trænerne forsøger også selv at finde løsninger på de ting, der udfordrer dem. Thumps Up herfra!! 

 

U10 og U11 C har spillet en træningskamp i torsdags, som havde været meget tæt. Mere af det!! :-)

Rigtig godt at årgangene arrangerer indbyrdes træningskampe..., bare husk at holde øje med niveauet og giv evt. spillerne restriktioner/begrænsninger, hvis de er for dominerende på banen. 

 

U10 drengene og U10 pigerne har arrangeret en 8-mands kamp d. 26. marts på John Tranums Alle. Der vil efterfølgende være fællesspisning i klubben. 

 

Vi har fået tildelt en trænerrådgiver for en periode på 50 timer  - indtil videre... Hans navn er Christian Berg. Han var også tilknyttet klubben i efteråret. Det er dejligt for klubben, at vi kan tilknytte samme rådgiver, da han kender klubben og ved hvilke værdier vi forsøger at arbejde med. Mere om trænerrådgiveren på et andet tidspunkt. 

 

I ønskes alle en dejlig uge:)