Menu

UGE 13 - KBK nyt...., hørt på sidelinjen og på hjemmefronten

image Der er så tomt i klubben!
/ Theilgaard
31. marts 2020 kl. 10:34
April måned viser om DK kan begynde en gradvis genåbning

 

Så er vi på banen igen med seneste nyt fra Kastrup Boldklub

 

Vores statsminister Mette Frederiksen snakkede om en gradvis genåbning af Danmark om to uger..., det forudsætter dog at vi fortsat passer på hinanden og holder sammen ved at holde afstand. Dog er vi nok alle bekendt med, at det nok ikke bliver fodboldklubberne, der først åbner. Ej heller skolerne! 

 

Med forsigtig optimisme i stemmen og uden nok belæg for at sige det, så tror skribenten på, at vi måske kan være heldige, at Kastrup Boldklub er åben igen omkring Stor Bededag eller til vores børnestævne d. 17. maj. Om vi kan afholde Stor Bededagsstævne eller børnestævnet, afgør coronaen og danskerne i fællesskab. :-) Mange ting skal gå op i en højere enhed for at en genåbning kan komme på tale i maj, men lad os klynge os til håbet.

 

Imorgen er det 1. april, og så er den laaaanngggeeee marts måned slut. Måske den længste der er oplevet i mands minde...., den har godt nok trukket ud. Grunden kender I!!! 

 

Skribenten troede det var en lidt for tidlig aprilsnar, da Barcelona-spillerne stillede sig utilfredse med at gå over 50 % ned i løn for en periode. Men nej..., den er god nok. Tror vi alle godt kan blive enige om, at fodboldspillere i disse tider ikke mangler noget som helst. :-) Det er værre med de 60.000 danskere der pt. har meldt sig ledige på jobmarkedet:(

 

På trænerfronten kan vi oplyse følgende om sæsonen 20/21: 

  1. Casper Vang har sagt ja til at fortsætte som U17 1 træner sammen med Dennis Lundgren.  
  2. Patrick Pintos fortsætter som U19 1 træner. 
  3. Thomas Hjerrild har sagt ja til at arbejde sammen med Mikkel Markussen om U14 årgangen. 
  4. Mo fortsætter som årgangstræner for årgang 2009. 
  5. 2012 årgangens trænere fortsætter sammen til næste år. 
  6. Camilla Z., på årgang 2014, indtræder som årgangstræner. 
  7. Hugo ansættes som målmandstræner for en del af ungdomsholdene. Han har M2 som er den næsthøjeste målmandstræner-uddannelse. 

Her i de kommende uger fortsætter vi vores trænerkabale frem mod sæsonen 20/21.

 

I løbet af idag (tirsdag d. 31. marts) og den kommende uge får vi også en afklaring på, hvad der skal ske med vores ungtrænere, som vi gerne vil beholde som trænere i klubben. 

 

Skribenten hører at nogle af trænerne opfordrer spillerne til at holde sig i form. Det har nogle af spillerne selv udtrykt. SÅDAN SKAL DET VÆRE! Godt arbejde trænere. :-) Hvis man har behov for inspiration til at holde formen ved lige, så kontakt hinanden på tværs af årgangen, eller det sportslige udvalg i klubben.  

 

Billederne i kan se i højre side af skærmen viser hvor tomt der er i klubben for tiden. Det er trist, men vi vender helt sikkert stærkere tilbage. HUSK..., klubbens fællesskab vil aldrig fortage sig. Vi savner jo allesammen klublivet i disse tider, så når vi vender tilbage, bliver det med kæmpe KRAM og et ekstra smil på læben:) 

 

Pas på jer selv derude, og hold humøret oppe.