Menu

Uge 24 - KBK-nyt

image
/ Theilgaard
16. juni 2020 kl. 11:54
Ny container, JogaBonito, Kastruptræner på A27 og kontrakter

 

Endnu en uge er vel overstået, og vi er igen klar med ugens historier fra Kastrup Boldklub!

 

Hurra..., vi har fået en ny container (tjek billedet). Jørgen Tårnstrup og Michael Lundstrøm har været igang fra onsdag til søndag med at få ryddet ud i den gamle container. Efterfølgende lagde de alle materialer over i den nye container. Tak til de to stærke mænd for den indsats:)  

En ligeså stor tak skal KÆMPERNE have, da I har givet klubben en ny container. Det har stor betydning for det praktiske arbejde der ligger omkring håndtering og opbevaring af materialer. Det er afgørende for klubbens eksistens at vi har et sted, hvor dette kan opbevares. Materialerne er en del af klubbens levebrød, fordi vi af gode grunde ikke kan udføre træning uden f.eks. bolde, kegler og veste:) 

DERFOR...., endnu engang TUSIND TAK for samarbejdet til Kæmperne. 

 

Kontrakterne er som I ved igang med at blive lavet, og der går ikke lang tid før de første bliver kaldt ind til kontraktunderskrift. Det kan være vi må vente med en underskrift til efter sommerferien for nogle af jer. Men vi bestræber os på at nå så mange som mulig før sommerferien:) 

 

D. 13. juni kunne man læse på A27's hjemmeside, at U15-trænerteamet var på plads. Her indgår en af vores egne trænere også. Det er Irvin, som i år har haft U14/U15 holdet sammen med Casper og Kristian. Irvin har sagt ja til at prøve sig af på A27, hvilket bliver en spændende og sjov udfordring for ham. Al mulig held og lykke til Irvin herfra! Tjek selv nyheden under følgende link: http://a27.dk/2020/06/13/det-kommende-u15-traenerteam-er-paa-plads/

 

I fredags havde U11 besøg af trænere fra JogaBonito. Det et et ekstra træningstilbud, som årgangens spillere/forældre selv betaler (egenbetaling). Et koncept som ifølge årgangstræneren fungerer, fordi JogaBonito har en tråd i deres træningspas. Det er teknisk træning på meget højt niveau, hvor man nørder med "detaljen":)  

 

Den traditionelle årsafslutning med Five-A-Side inden sommerferien, bliver efter al sandsynlighed ikke til noget. Årsagerne er selvfølgelig Corona-relateret. Skribenten håber på at vi kan flytte arrangementet til starten af den nye sæson eller måske til starten af efterårsferien. Det hører I mere om! 

 

Igår udkom en pressemeddelelse fra bestyrelsen. Indholdet kan I læse under følgende link: http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/klubnyt/pressemeddelelse/

 

Fodboldskolen mangler stadig trænere!!

Hvis man har spørgsmål i forbindelse med fodboldskolen, så kontakt DBU eller trænerleder Jacob Simonsen og Tobias Nørgaard. I kan se deres mailadresser i forrige nyhedsbrev: http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/klubnyt/uge-23-kbk-nyt/

 

I ønskes alle en dejlig uge 25. 

De bedste hilsner fra skribenten.