Menu

Uge 25 - KBK-nyt

image
/ Theilgaard
23. juni 2020 kl. 11:41
Sommerbold-kampe, møder på kryds og tværs, fodboldskole og kontrakter

 

KBK-nyt med fokus på....

 1. Seniorkampe
 2. De første sommerbold-kampe
 3. Fodboldskolen
 4. De første underskrevne kontrakter
 5. Møder på kryds og tværs
 6. Et forestående FCK samarbejde

 

Seniorkampe

I løbet af weekenden var flere af klubbens hold i kamp igen...., vel og mærke de første efter Coronapausen. 1. og 2. senior spillede mod hhv. KB og Dragør. 1. senior tabte desværre 0-1, men spillede en ganske fornuftig første halvleg. I anden halvleg skiftede træneren en lang række spillere ud, da flere af vores unge spillere skulle have chancen. Det skabte lidt forvirring, hvilket er helt naturligt. Med mange udskiftninger kan man ikke undgå en smule forvirring og uro på en fodboldbane. Dejligt er det at flere af vores unge spillere får chancen. 

2. senior spillede en særdeles underholdende kamp mod Dragørs 2. hold. Resultatet 3-3 fortæller en historie om, at der blev skabt chancer i begge ender, og at begge hold fik vist sig frem på en fornuftig måde. 

 

Sommerbold: 

U11 har gang i mange kampe for tiden. I torsdags spillede U11 A mod Dragør. 6-6 endte kampen..., en intens og chancerig kamp, hvor Kastrup faktisk var foran det meste af kampen. Lørdag mødte både U11 A og U11 B Næstved. A'erne vandt deres kamp med 6-2, mens B'erne tabte med 1-5. 

U16 spillede søndag mod BK Skjold. Kampen endte 3-3. Rapporten fra træner Dennis Lundgren siger, at kampen foregik i et højt tempo. Holdene stod godt til hinanden, og der var chancer i begge ender. Kampen blev afviklet i Fælledkampen på en ganske fin bane.

Pigeafdelingen var også i aktion. Lørdag spillede de kommende U11 piger mod Nørrebro United. Det var den FØRSTE kamp på 8-mands for U11-holdet, og der blev scoret rigtig mange mål i kampen...., ikke mindre end 15 stk. Kampen endte 11-4 i Kastrup-favør. Tilskuerne blev underholdt i stor stil:) 

De kommende U10 piger spillede søndag mod Sundby. Der løb Kastrup også af med sejren..., 0-5 blev resultatet. 

 

Fodboldskolen - status

Pt. har fodboldskolen 116 deltagere...., mellem 20-30 af dem er piger. Til alles orientering er der stadig 9 pladser tilbage, som ikke blevet besat.

Så man kan godt nå at tilmelde sig!!    

Vi mangler stadig trænere til fodboldskolen, så hvis du brænder for fodbold og gerne vil være træner på fodboldskolen i KBK, så meld dig til via DBU.dk 

 

Kontrakter

Kontrakterne for næste sæson bliver i disse dage skrevet under i klubben. Kommende U6, U7, U8 skrev under i søndags. Igår fik halvdelen af den kommende U10 afdeling skrevet under, ligesom hele U13 afdelingen også fik sat deres signatur. Ydermere har vores tre B2 trænere Hai, Mo og Casper også skrevet under. De skal være trænere på hhv. U13, U12 og U15. :-) 

I denne uge og næste uge skal vi nå så mange underskrifter som muligt! Officielt starter sommerferien i næste uge, men vi satser på at lokke folk til klubben alligevel, da underskrifterne skal på plads. Vi skal huske på at Coronaen stjal 2 1/2 måned af vores tid i klubben i løbet af foråret. Så folk hungrer efter klublivet;) 

 

Møder på kryds og tværs

I forbindelse med kontrakterne og underskrifterne, så har årgangene også fået mulighed for at afholde et lille møde med skribenten/børneformanden, hvor vi taler om årgangens nuværende tilstand. Det er meget interessant at høre om, hvad der rør sig på årgangen, og indtil videre er det meget positivt, hvad der foregår. Det er spændende at høre om, hvordan trænerne / holdlederne håndtere træningen og den generelle struktur på årgangen. 

Nogle årgange bruger også hinanden som sparringspartnere, hvilket er fantastisk. Mere af det! Det udvikler klubben, årgangene og ikke mindst jer selv:) 

 

FCK-samarbejde 

I tirsdags (d. 16. juni) havde vi besøg af FCK, som vi regner med at indgå et samarbejde med. Hvordan det kommer til at se ud, kommer vi tilbage til! Thomas Jul, Thomas Hjerrild og Christian Theilgaard deltog ved mødet  

 

Evt.

 • Man kan træne i sommerferieugerne 28-32.
  • Husk at skrive til C. Theilgaard eller Jacob, om I ønsker at træne i sommerferien. 
 • I uge 27 må der ikke trænes på banerne. Kommunen holder dem LUKKET!
 • Lørdag d. 27. juni kl. 10 BYTTER vi skabe i klubben. Jørgen er ansvarlig for "eventet"
 • I søndags havde bestyrelsen møde, hvor også Crown Plaza blev vendt. 
  • Når skribenten ved mere om stævnet for i år, skrives det ind i nyhedsbrevet. 
 • Kommende U7 med Camilla Z. udvider deres stab af spillere. Fedt! 
 • Klubben er på vej til at lave et mindre team omkring mikroafdelingen.
  • Mere om det, når vi er plads med nogle aftaler.  
 • Vores to bestyrelsesmedlemmer John Kenneth og Thomas Jul er igang med at forme en rekrutteringsplan.
  • Den handler bl.a. om at vi skal ud på skolerne med nogle invitationer til børnene. Det glæder vi os til at høre mere om! 

 

Dem der går på sommerferie i næste uge, ønskes en dejlig ferie. Kastrup Boldklubs nyhedsbrev skrives og udsendes formentlig ikke i ugerne 28-31. Nyhedsbrevet vender med stor sandsynlighed tilbage i august måned. 

De bedste hilsner fra skribenten / Theilgaard.