Menu

Uge 8 - KBK-nyt

image
/Theilgaard
25. februar 2020 kl. 11:24
Hvad rør sig i klubben!

 

Så er det igen blevet tid til at læse ugens vigtigste nyheder: 

 

Kastrup Boldklub skal være værter for et større EURO 2020 arrangement, som afholdes i samarbejde med lufthavnen. U9 spillere fra hele Amager kommer til Kastrup for at deltage i et stævne. Det er både for drenge og piger. Puljespillet afvikles i Kastrup, mens semifinalerne og finalerne spilles i EURO 2020 fanzonen. Niveauerne er inddelt således: 

- U9 Piger

- U9 drenge A

- U9 drenge B

- U9 drenge C/D

Alle niveauer bliver derfor hyldet til den store turneringsafslutning, som står på d. 27 juni i fanzonen på Ophelia Plads. 

 

Desværre falder arrangementet i fanzonen sammen med vores årsafslutning, som ligger d. 27 juni. Vi kigger i øjeblikket på mulighederne for at lægge årsafslutningen en anden dag, så alle får mulighed for at deltage. Men det er svært at finde en dato. 

 

1. senior spillede træningskamp mod Sundby i et frygteligt møgvejr. Kampen endte uafgjort 4-4. 2. senior vandt deres træningskamp med 4-3 samme dag. Dejligt med nogle tætte kampe..., dem lærer vi mest af. :-) 

 

Pigeafdelingen spillede træningsturnering i Union lørdag formiddag, og var derfor også ramt af uvejret. Men alle kampe blev gennemført..., fem sejre og et nederlag. Fokus til kampene var at bolden skulle gøre arbejdet, og så skulle spillet være langs jorden. Samspillet er pt. et vigtigt element for pigeafdelingen. Langt størstedelen af tiden lykkedes det rigtig fint for pigerne at overholde trænernes fokusområder. Efter kampene var der arrangeret boller og varm kakao..., kan man ønske sig mere!! Næh!!! :-) 

 

I onsdags havde vi en meget vellykket generalforsamling, hvor alle forslag blev stemt igennem, bl.a. overbygningsaftalen med A27 og kontingentstigningen. Der kommer referat af GF ud på hjemmesiden snarest. 

 

Vi har i Kastrup Boldklub oprettet et spillerudvalg, som består af 5-6 spillere fra 1. og 2. senior. Theilgaard er pt. styrmand på projektet. Formålet er at tale om hvordan det går med seniorafdelingen, set fra en spillers perspektiv. Hvordan har spillerne det sammen, og hvordan er relationerne til trænerne. Derudover taler vi også om spillet på banen. Det er super fedt, og vi tror på, at det gør en masse for spillerne at tale om deres oplevelser. Flere af de ting vi taler om, skal bringes videre til trænerne, så der på den måde skabes sammenhæng mellem spillere, trænere og bestyrelse. 

 

Den nye bestyrelse i Kastrup Boldklub ser således ud: 

  • Thomas Jul
  • Thomas Hjerrild
  • Dennis Lundgreen
  • John Kenneth Nilsson
  • Claus Jensen
  • Jacob Z. Simonsen

 

U12 har en ungtræner på prøve for de kommende par onsdage. Han hedder Patrick..., vi håber han bider på krogen og har lyst til at fortsætte. 

 

U14 tabte 3-5 til Sundby i en ganske underholdende kamp i søndags på storekunsten. Det var to hold der gav tilskuerne en hel del at varme sig på..., der var tempo på, og holdene stod godt til hinanden. 

 

I lørdags var der træner- / lederfest, og efter de små rapporter skribenten har indhentet, så har det været et meget vellykket arrangement. Alle har hygget sig og haft en sjov oplevelse i curlinghallen og oppe hos Johnny efterfølgende. 

 

Det var alt for nu...., FORZA KASTRUP BOLKLUB