Menu

Uge 9 - KBK nyt..., hørt på sidelinjen!

image
/ Theilgaard
03. marts 2020 kl. 11:37
Hvad rør sig i klubben!

 

Så er det igen blevet tid til at læse ugens vigtigste nyheder: 

 

Pigerne har været til de afsluttende DBU-vinterstævner i weekenden. Det er gået rigtig fint...., alle hold har været ude at spille, og vi har sammenlagt scoret i omegnen af 30 mål i alle kampe tilsammen. Specielt U10 pigerne leverede en fantastisk indsats i GVI. Samspillet fungerede upåklageligt, og det er ikke for meget at sige, at de kørte modstanderne rundt i manegen.   

 

U10 drengene havde stævne på hjemmebane i søndags. Det kørte også fint...., dejligt at børneårgangene selv tager styringen på disse stævner. Det er rigtig god stil. 

 

Theilgaard og Anette har sendt ansøgninger afsted til Tårnby Kommune ift. at få tilskud til kommende projekter i klubben. Som vi talte om på GF, så har vi et ønske om at rekruttere flere piger til klubben. Det er et projekt i sig selv. Forhåbentlig kan vi sammen med andre årgange i klubben skabe en mulighed for også at rekruttere flere drenge til klubben. 

 

Om ik så længe starter skribenten på at lave en skriftlig ansøgning til DGI/DIF's udviklingspulje. Ligesom sidste år ønsker vi igen at få tilskud til klubben. Sidste år handlede det om Projekt ungtrænere..., denne gang handler det om rekrutteringsprojekter. I den forbindelse modtager skribenten gerne idéer til ansøgningen. Der er primært behov for stikord / sætninger der kendetegner KBK.

1. Hvad er det vi kan som klub?

2. Hvad er det der kendetegner vores klub? (vores styrker)

3. Hvilke ting skal vi slå på ift. en rekrutteringsproces? 

 

Vagterne er gået igang med at male dele af klubben..., bl.a. indgangene til omklædningsrummene og deres eget vagtrum.  

 

Lundstrøm og Theilgaard har hjulpet hinanden med at rydde ud i det gamle pigeskab i omklædningsrum 8. Nu er det i-stand-sat, og pigerne har nu fået deres materialer isoleret til 8'eren, hvilket er super fedt. Vi udnyttede det dårlige vejr i tirsdags til at give skabene en ordentlig omgang. 

 

Jørgen har printet, klippet og klistret. Han har fået en masse billeder op at hænge på gangen nede ved omklædningsrummene. Det ser super fedt ud!! Der er bl.a. billeder fra fodboldskolen. 

 

Til foråret / sommer skal vi tage billeder af alle årgange / hold. Bagefter skal billederne indrammes og hænges op på væggen nede i gangen. 

 

I ønskes allesammen en dejlig uge.

Vi håber solen kommer til at skinne i marts måned. DET HAR VORES BANER I DEN GRAD BRUG FOR! :-)