Menu

1. og 2. senior er landet på træningsbanen efter en dejlig juleferie

image
/ Theilgaard
14. januar 2020 kl. 11:43

Torsdag d. 9. januar havde 1. og 2. senior første træningsdag på vores Kunstbane på John Tranums Allé. Spillerne mødte talstærkt op og er nu klar til at give dén en ordentlig skalle her i vinterhalvåret, så de kan blive klar til forårets turneringer i KS og Serie 2.

Mellem 30-40 spillere var mødt op, hvilket er et rigtig pænt tal. Vi har i løbet af vinteren fået tilgang af ca. 8-10 spillere, og vi håber de nye spillere kan bidrage med en masse kvalitet til truppen. Ydermere håber vi at glæden ved fodboldspillet og glæden ved at spille i Kastrup Boldklub forplanter sig til hele seniorafdelingen, så vi kan vise resten af København og noget af Sjælland, at vi er en klub med ambitioner og sammenhold. 

I løbet af vinteren har bestyrelsen oprettet et spillerudvalg, som skal være truppens talerør til bestyrelsen. Spillerudvalget fungerer som mellemled mellem spillertrup og bestyrelse. Det mener bestyrelsen er med til at skabe en bedre dynamik. Ydermere er det sundt for alle parter, at der skabes et forum, hvor det er tilladt at bidrage med positive og udfordrende oplevelser. Disse taler vi om, og det skal efterfølgende bringes på dagsorden til de møder bestyrelsen og seniortrænerne afholder. 

1. og 2. seniors trænerteam skal også med jævne mellemrum afholde møder, hvor de taler om truppen og sammensætningen af den, samt hvem der skal udtages til de kommende kampe. 

Bestyrelsen ønsker 1. og 2. senior al mulig held og lykke med det kommende halve år. 

Alt det bedste til trænerteamet René, Claus Jørgensen, Ken og Claus Oemig. 

Vi håber I sammen kan gøre Kastrup Boldklub stolte! 

Kontakter

Senior

Holdleder
profil
Jørgen Taarnstrup
Fysisk træner
profil
Tanja Kreuger
Assistenttræner
profil
Ken List
Cheftræner
profil
Claus Oemig
Træner
profil
René Boilesen
Træner
profil
Claus Jørgensen
Holdleder
profil
Dan Nielsen
Kampklar assistent
profil
Louise Pedersen
Fysisk træner
profil
Tanja Kreuger
Træner
ingen pic
Mads Vestergaard-Olsen
Træner
ingen pic
Mathias Folke Adler Pedersen