Menu

1. og 2. senior med to tætte kampe

image
/ Theilgaard
05. november 2019 kl. 11:53
To spillemæssige fine præstationer, men hvor resultatet ikke faldt ud til Kastrups fordel

 

Lørdag d. 2. november var der dømt dobbeltkamp på John Tranums Alle. Først spillede vores 2. senior om oprykning til serie 1. Med et nederlag i forrige runde var Kastrup pisket frem på banen for at få sejren i hus mod et Skjold-hold, som ikke havde meget at spille for. 

Kampen bølgede frem og tilbage, og der var gode aktioner i begge ender. Forfatteren så kun 2. halvleg, så kan derfor ikke udtale sig om 1. halvleg. Begge hold får scoret et mål hver i første halvleg..., og derfor står den 1-1 ved pausen. 

Efter sigende skulle Kastrups mål være et rigtig flot et af slagsen..., et indlæg fra Mikkel som svæver i mål i stedet for:) Godt sparket :-) 

1-1 bliver også kampens resultat, hvilket betyder at 2. senior ender på en 4. plads. Det har været en rigtig flot sæson af 2. senior, og resultaterne kan de godt være bekendt at vise frem..., tillykke med det, selvom alle gerne ville være rykket op. Vi krydser fingre for at det lykkes efter næste sæson. 

 

1. senior leverede en rigtig flot 2. halvleg mod FC. Græsrødderne. 1. halvleg var på det jævne, og Græsrødderne har bare nogle individuelle kvaliteter, som er svære at dæmme op for. Den står 0-3 ved pausen, men et eller andet er der sket i pausen, for Kastrup styrede 2. halvleg fra start til slut. Vi slår Græsrødderne 2-0 i anden halvleg og har også chancer til 3-4 mål. 

Selvom det bliver til et nederlag kan 1. senior godt være stolte af deres præstation...

1. senior skal tage de små positive oplevelser med..., specielt deres omstillinger og opspil. Afleveringerne frem mod sparket på mål var rigtig gode..., og nogen skal sparke dem ind. Men det kan være svært at være cool foran mål, når man har tabt de seneste kampe.

Fokuser på hvad der gik godt idag: 
- Det hurtige spil
- Aflæg, modløb 
- Bevægelsen efter endt aflevering
- Pasninger fra midt til kant
- Gode udfordringer fra kanten 
- Når vi flytter presset frem lykkedes det at vinde mange bolde.

Fokuser på de ting der lykkedes..., og bevar optimismen.

Som Mads Laudrup sagde efter kampen..., “det var to forskellige halvlege. Vi var spillet helt ned i anden halvleg. “ 
Han roste 1. senior for at bevare optimismen. 

Vi ønsker jer held og lykke i den sidste kamp.