Menu

2. senior fik uafgjort mod Skovshoved

image
/Theilgaard
13. oktober 2019 kl. 18:29
Kastrups 2. senior leverede en fin præstation mod et fysisk stærkt mandskab fra Skovshoved

Der var spænding til det sidste på en lun halvgrå søndag i Gentofte Sportspark. Skovshoved var som underoverskriften indikerer et fysisk stærkt mandskab med en gennemsnitsalder langt over de unge drenge fra Kastrup. 

Kastrup stillede til start med ikke mindre end syv førsteårs-seniorspillere. Det er ganske imponerende at spille lige op med et rutineret og godt organiseret hold fra Skovshoved. 

Kastrup har gennem de seneste mange kampe vist mental styrke ved at komme tilbage efter de var kommet bagud, og det skete også idag. Første halvleg endte 0-0, men efter 10 minutter af anden halvleg fik Skovshoved scoret på en fejl af en Kastrup-spiller. Bolden blev tabt på midten, og så gik det stærkt for Skovshoveds nummer 18 der opsnappede bolden og løb mod mål. Selvom han undervejs blev presset, kom han alligevel helt fri foran mål. Han udplacerede sikkert Kastrups keeper og scorede til 1-0. 

En kold dukkert til Kastrup som langt hen ad vejen var med i kampen..., dog uden at skabe de helt store chancer. Men som så ofte før fik Kastrup rejst sig og via godt teknisk spil med fine kombinationer til følge, fik de produceret nogle ganske fornuftige chancer. 

OG...., med 2 minutter igen kom forløsningen. Bolden blev spillet flat ind over og med en fornem inderside fik Kastrups Nicklas Plæhn scoret til slutresultatet 1-1. :-) 

Hvis fysikken havde taget overhånd i kampen, ville Skovshoved nok ha' løbet med sejren. Men fordi Kastrup fik deres kombinationer til at fungere, fik de gjort Skovshoved trætte. Flere gange i slutningen af kampen fik Kastrup skabt et fornuftigt overtal i afslutningsspillet og kom også forbi deres første pres. Det blev  afgørende for det uafgjorte resultat.

Næste gang skal Kastrup møde Stefan, som er det absolutte tophold i rækken. Spil som I gjorde i de sidste tyve minutter, så skal det nok gå jer godt drenge :-) 

Stor respekt herfra..., jeres vilje til at vinde er uimodståelig. I har fundet ud af at en kamp varer 90 min. + det løse:)