Menu

En flot holdpræstation banede vejen for en uafgjort mod B1908's DS-hold

image
/ Theilgaard
08. februar 2020 kl. 15:43
1. senior med selvtillid!!

 

En solid holdpræstation banede vejen for et flot resultat mod B1908. Kampen endte 1-1, og Kastrups 1. senior kan være mere end stolte over deres præstation idag. De leverede varen på næsten alle parametre. 

Af naturlige årsager var B1908 bedst rent spillemæssigt, og de fik også flyttet Kastrups spillere rundt, hvilket betød at vi kom til at løbe meget efter bolden. I den forbindelse skal vi huske at B1908 ligger i toppen af DS-rækken. 

Når det så er sagt, så var det ikke kun 3-4 mand fra Kastrup der løb de ekstra meter for at få fat på bolden..., det gjorde allesammen. Organisationen på holdet var knivskarp, og spillerne vidste hvad de skulle på banen. 

Udefra lignede det at Kastrup stillede op i en 4-5-1, når modstanderne havde bolden. Men når den blev erobret ændrede formationen sig til en 4-3-3 (Oscar og Per gik længere frem som kantspillere). Det gav bestemt mening, da vi fik skabt nogle fine kontrachancer.

Oscar og Valentin (U19) havde begge to det man kan kalde en 100 % chance hver, som de bør score på. Men det var ikke afgørende...., det er mere vigtigt, at vi får tilspillet os chancerne, og det gjorde Kastrup med stil. 

Vores mål til 0-1 i anden halvleg var helt perfekt sat op. En bold i dybden fra Emil..., den landede til vores kantspiller, som sendte den ind foran til Valentin, som stille og roligt kunne prikke bolden i nettet..., super flot mål. 

B1908 fik udlignet på et straffe lidt senere i halvlegen. 

Det vigtigste fra kampen idag var uden tvivl organisationen på holdet, og den positive kommunikation. Skribenten stod ved sidelinjen hele tiden, og der er godt humør på bænken og inde på banen. Folk taler ordentligt til hinanden, og man har lyst til at levere en god præstation. 

Fortsæt det gode arbejde kære venner...., alle spillere og hele trænerstaben har fortjent en dejlig weekend efter dagens præstation. I næste weekend venter en kamp mod Dragør BK for 1. senior, mens 2. senior skal møde Amager FF. 

Glæd jer over dagens sejr, og så skal der leveres igen til træning i næste uge samt til kampene på lørdag..., holdene spiller kl. 11.00, og kl. 13.00.