TILLYKKE TIL 1. SENIOR med SEJREN i lørdags!!!

/ Claus Oemig og Theilgaard
12. november 2019 kl. 14:31
En tiltrængt afsluttende sejr til 1.senior - kampen endte 6-3

Det har været stolpe ud, marginaler imod os og alt det uheldige, som følger med når et hold ligger nederst i tabellen i mange kampe. Vi har prøvet at parkere kastrupbussen foran eget mål og smidt hjulene væk uden tiltænkt effekt. Derfor var Gameplanen i efterårets sidste kamp i stedet at følge op på de gode takter, der blev vist i 2.halvleg i den forrige kamp mod alle de tidligere divisionsspillere fra FC Græsrødderne. Her turde vi spille fodbold, og vi gav alt, hvad vi havde i os. Vi var med andre ord i stand til at byde dem op til dans.

Mod PI Fodbold i lørdags gik vi så fra at være søde dansepartnere til at tage føringen, og allerede efter det første kvarter var vi foran 2-0 på to flotte mål af Oskar Egestorp og Kim Have.

PI Fodbold kommer dog på 2-1 efter et straffespark, men vi holder takten denne gang og kommer fortjent på 3-1. Adrian Lillegaard Nielsen viser stort mod og går højt og bryder spillet og sender en sukkerbold i dybden til Kim, der denne gang let og elegant danser uden om modstandernes målmand og sender den i det tomme mål. Her burde vi vise kynisme og begynde at lukke kampen ned, i stedet kunne det se ud som at vi kort før pausefløjt, nærmest begynder at hjælpe vores modstander. I et samlet treenigheds danseløft løfter vi nærmest PI angriberen højt op i feltet, så han nemmere kan heade bolden i nettet til 3-2.

Denne gang er pausen vores ven og den kommer på et godt tidspunkt, hvor vi får italesat klarhed og fornyet fokus. Det ses små 10 minutter ind i 2.halvleg, da Emil Egestorp med sublim elegance og høj teknisk finesse scorer fra kanten af feltet med et ydersideskruet spark, som er i kategorien ”efteråret mål”. Lillebror vil dog også vise at han har nogle spidskompetencer og sprinter mellem PI’s målmand og forsvarer, prikker bolden fra dem, og scorer derefter i det tomme mål til 5-2.

Vi har heldet med os for en gangs skyld, da et stærkt PI hold, hamre bold på stolper og overligger flere gange og til sidst lykkes det PI at komme på 5-3, da vi i en periode igen har svært ved at være 100 procent fokuserede.

Evigt hårdt arbejderne Niklas Bach Lund, som kort forinden sparker bolden over i SAS klubben foran et fuldstændigt tomt mål, tager kort før tid igen et af sine mange raids og bliver fældet lige ude foran feltet. Mens Lund kravler ud bag målet og venter på holdets mest løbende ”Fys”, Tanja Kreuger, diagerer Kim rundt med medspillernes placering. Efterfølgende sparker han iskoldt frisparket over i det lange hjørne til slutresultat 6-3.

Vi har en meget ung trup, med en gennemsnitsalder på omkring 22 år, med blandt andet hele seks spillere, som i sommers kom op fra U19. Så denne sejr i sidste kamp giver os alle en stærk tro på, at vi kan vinde flere kampe og stille og roligt kravle op i KS tabellen til foråret.

Vi har brug for denne lange opstart til at spille dette nye hold ordentlig sammen oven på en superkort og hektisk opstart efter sommerferien, hvor 17 spillere forlod truppen af alle mulige årsager.

Vi ved at det kræver hårdt arbejde fra os alle, og vi er klar til det.

Og det er også på sin plads at TAKKE alle jer der står på sidelinjen uge efter uge, selvom det ikke lige altid har været kønt at se på. Kæmpe tak til jer for jeres opbakning på hele truppens vegne.

Til slut kunne det også være på sin plads at komme med en lille udfordring eller opfordring til nogle af alle de dygtige spillere, der har været i denne fantastiske fodboldklub tidligere. Her taler vi til de spillere, der tidligere har været omkring det store arbejde i ungdomsafdelingen eller på seniorholdene.

Vi har et meget ungt hold, og vi har brug for flere erfarne spillere med det rette Kastrup hjerte. Kunne det være på tide at nogle af jer vente hjem, og gav en hånd med i vores foranliggende hårde arbejde i KS-tabellen?

Det vil være en stor fornøjelse for os at byde jer velkommen i Kastrup Boldklub igen.

Claus Oemig