Menu

To sejre på kontoen til vores 1. og 2. senior mod hhv. Amager FF og Dragør

image
/ Theilgaard
16. februar 2020 kl. 12:18
To fine præstationer banede vejen for 2 x 3 point

Vejret i uge 7 har ikke været prangende, og lørdag d. 16. feb. var bestemt ingen undtagelse. Vejret var gråt, råkoldt og lettere deprimerende.

Men så er det jo godt, at man kan tage til lørdagsbold på John Tranums Alle, hvor vores 1. og 2. seniorhold begge sørgede for, at publikum fik varmen. To sejre på hhv. 3-0 og 4-2 blev kørt i land, og tilmed fik rigtig mange nye spillere en chance for at vise sig frem. :-) 

2. senior stillede f.eks. op med et næsten helt nyt hold, da skaderne er væltet ned over seniorafdelingen i de seneste uger. Det betød også, at kampen ikke var særlig velspillet, men efter en rapport fra sidelinjen, fik skribenten det indtryk, at holdet var i kontrol det meste af kampen. Kastrup var gode til at udnytte de chancer de havde og lukkede godt af nede bagved..., så kommer man rigtig langt. 

Stort tillykke med sejren til Claus Jørgensen, René Boilesen og alle de nye spillere, der fik prøvet sig af. :-)  

Grundet en meget forsinket julefrokost fredag aften dukkede skribenten først op til 1. seniors kamp mod Dragør. Kastrup kom meget hurtigt bagud, og man kunne godt se at Dragør virkelig forsøgte at spille deres chance. Vi skal huske på, at de ligger nr. 1 i serie 1 og har store chancer for at gøre deres entré i KS efter sommerferien. Derfor er det også et hold sprængfyldt med selvtillid. 

De første 35-40 minutter af kampen var meget lige, og spillet bølgede frem og tilbage. Kastrup forsøgte at spille sig igennem ved flere lejligheder, men det lykkedes ikke rigtigt. Til gengæld fik de flyttet Dragørs spillere rundt, hvilket betød at Dragør brugte mange kræfter på at løbe. Men når Dragør havde bolden var de gode på omstillingerne og fik også skabt nogle pæne muligheder. 

Med et kvarter tilbage af halvlegen kom Kastrup på tavlen..., et super indlæg af Kim Have landede foran Oscar Egestorp, som meget elegant first-timede bolden i mål (lækkert mål). To minutter efter tog Kim Have sagen i egen hånd og bankede bolden op i hjørnet..., 2-1 til Kastrup og kampen var vendt totalt på hovedet. :-) 

Men Dragør var ikke ufarlige. Kort tid efter kom de til et indlæg, som blev rettet af. Bolden sejlede hele vejen over i modsatte hjørne. 2-2. Et meget heldigt mål, men det er jo også en del af charmen ved fodbold. 

Inden der blev fløjtet til pause nåede Kastrup at fremtvinge et straffespark. Kim tog ansvaret og gjorde det til 3-2. 

I anden halvleg var Kastrup i total kontrol, bl.a. fordi de fik deres opspil og løbemønstre til at fungere bedre. Vi scorede til 4-2 midt i halvlegen..., en flot solotur af Magnus ude på kanten banede vejen for et cut-back til angriberen, som nemt kunne score til 4-2. Dermed var kampen lukket, og der blev ikke scoret yderligere i kampene. 

Stort tillykke med sejren til Ken List, Claus Oemig og spillerne. :-)