Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Støt Kastrup Boldklub, hver gang du tanker!

Støt Kastrup Boldklub, hver gang du tanker!

Udgivet den: 10. april 2017 - 20:11

OKx480.jpgVi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Kastrup Boldklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Kastrup Boldklub.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders Nannerup pr. mail til a.nannerup@stantonchase.com