Menu

Alle tre pigehold var i aktion på Storekunsten i søndags

image
/Theilgaard
10. december 2019 kl. 15:27
På en regnfuld og blæsende søndag var der dømt DBU stævne i Kastrup for U9 / U10 pigehold

 

U10: 

Undertegnede havde fornøjelsen af at stå for U10 holdet. Vi lånte Carla og Alma som målmænd, selvom de lige havde spillet kamp for U9’erne.

Vi mødte Greve, Stenløse og LSF. Tre hold fra Sjælland, og vi skulle lige igang. 😊

Første kamp taber vi 0-2, og selvom Greve var gode manglede vi noget vildskab i kampen. Vi lå meget langt fra vores modstandere, hvilket betød at Greve fik lov til at spille bolden uden om os.

Det hjalp i anden kamp. Der kom vi til mange flere chancer..., og det gjorde vi primært fordi vi pressede LSF rigtig godt, og fordi vi lavede nogle super gode opspil. Her vandt vi 2-1..., sejt at pigerne kom tilbage i kampen, da vi faktisk var bagud.

Det endte med samme scenarie i den sidste kamp. Bagud, men vinder 2-1. Her turde vi lidt mere...bla. havde vi nogle rigtig flotte driblinger, som førte til store chancer. 👍

Tre rigtig gode modstandere, hvor pigerne fik deres sag for. I gjorde det super godt, og det blev bedre og bedre som kampene skred frem. 😁💪💪💪⚽️

Tak for idag og tak for opbakningen.

 

U9 1: 

Fire kampe blev det til for de seks spillere fra 3 årgange. Johanna og Nicoline fra U8, Emilie og Luna fra U9 og Alma og Carla fra u10.

Første kamp endte 0-0 mod et stærkt spillende BSF hold der gav pigerne kamp til stregen. Johanna havde en afslutning der tog begge stolper så med lidt held havde vi taget sejren. Omvendt lukkede vi også godt af så der ikke blev scoret mod os.

Anden kamp havde vi mest modvind. Kombinationen af at modstanderens målmand kunne sparke langt og en seriøs modvind gjorde at vi aldrig rigtig kom frem på modstanderens bane og de store chancer. Nede 3-0 fik vi dog reduceret til slutresultatet 3-1 til BSV.

I tredje kamp gik pigerne så mål amok mod Roskilde der endte 7-0 og meget let kunne have været endnu større. Der var simpelthen bare for stor forskel.

Sidste kamp hvor vi spillede mod BSF igen (denne gang med vinden i ryggen) var der igen kamp til stregen. Alle kæmpede super godt og var gode til at løbe retur. Dejligt at se. Og med omkring 5 igen fik Johanna spillet Nicoline fri der scorede kampens enlige mål til 1-0. Virkelig flot kæmpet af alle pigerne. Selvom BSF pressede voldsomt til sidst holdt pigerne målet rent.

Så selvom vejret bestemt ikke var med os blev det alligevel en god fodbold formiddag.

 

U9 2: 

Vi startede med fire piger på John Tranums Alle da en enkelt havde kørt til vores normale hjemmebane, (Røllikevej) hvilket selvfølgelig godt kan være lidt forvirrende når det nu var hjemmebane vi skulle spille på  Vi fik dog hurtigt alle 5 piger på banen.. Det var Filippa, Simone, Sofie, Sibel og så flot debut til Zamia.. I de 2 sidste kampe fik vi hjælp af Kaja fra U10.. Det blev til 2 sejre på 1-0 over Rosenhøj og Brøndby og så et enkelt nederlag til Tårnby FF som lige var en for stor mundfuld for vores piger. Våde og kolde blev vi, men pigerne kæmpede så flot og ind imellem blev det også til rigtig flot opspil.. Alt i alt en rigtig god formiddag