FODBOLDSKOLE I KASTRUP BOLDKLUB I UGE 32

/ Theilgaard
04. februar 2020 kl. 12:03
Og du skal da med!!! :-)
Kastrup Boldklub afholder for 26. gang fodboldskole!
45 er pt. tilmeldt, men vi har behov for endnu flere.
Der er plads til 96 spillere.
Vi skal bruge trænere og assistenter, så meld jer til på nedenstående link:
Som spiller kan du tilmelde dig på følgende link:
Pigerne får igen i år deres eget hold. (Hvis man som pige, hellere vil træne sammen med drengene, finder vi selvfølgelig ud af det.)
Tobias Nørgaard Jeppesen og Mikkel Borgen Hvirgeltoft-Markussen er hhv. skoleleder og trænerleder på fodboldskolen.
Tobias har både været spiller og træner i klubben, men bor pt. i Odense. Hans far Bo Nørgaard har babyholdet lige nu.
Mikkel er træner på klubbens U13-hold.
Henriette Holme Jungsted  - holdleder på U9 - er med til at skabe noget reklame for fodboldskolen, så vi kan få så mange med som muligt. Ydermere vil hende og Mikkel stå for rekrutteringen af trænere og assistenter.
ANDET RELEVANT INFO til spillere og forældre:
  1. Der vil igen i år være frokostordning hos Johnny i caféen..., 250 kr. for en hel uge og 55 kr. pr. dag. Tilmeld jer hos Johnny.
  2. Når I tilmelder jer, skal I HUSKE at sætte flueben, hvis I skal være med på holdfotoet.
  3. Tøjet I modtager har intet med klubben at gøre..., det styrer DBU fuldstændig.
HJÆLP OS med at sprede budskabet om fodboldskolen, så hele Amager kender vores super tilbud. :-)
Vi glæder os helt vildt til at få endnu en fest op at køre i uge 32. 😁😁