Menu

I Kastrup Boldklub arbejder U14 og U15 truppen sammen

image
14. november 2019 kl. 22:49

Vores trup består af både årgang 2005 og 2006 og vi er en gruppe på ca. 30 spillere. Vi har alle forskellige forudsætninger og forskellige potentialer, og derfor stræber både spillere og trænere hele tiden efter at forbedre vores fodbold, generelt. Vi mener at den bedste måde at udvikle os på, er at vi alle viser tillid til hinanden og giver plads til at lave fejl, som vi samtidig skal lære af og komme ud på den anden side som bedre fodboldspillere/trænere. Vi forsøger hele tiden at bevare den positive tilgang til hinanden, da vi alle motiveres og lærer bedst under cool rammer.

 

Vi spiller pt. med i to turneringer; én i U15 og én i U14 rækken – begge er 11-mands rækker. Det skal siges vi hele tiden er på udkig efter nye ansigter til vores trup, som vi kan få mulighed for at lære bedre at kende og få en god tid sammen fremadrettet.

 

Vores træning har altid det ultimative formål, som selvfølgelig er at vi alle sammen og hver især skal udvikle vores fodbold og blive til en endnu bedre udgave af os selv. Vi har kvartalvise træningsemner, som trænerne har fokus på når der tilrettelægges træning, fx fysisk træning, konditionstræning, taktisk træning og selvfølgelig teknisk træning – som prioriteres især. Der er i høj grad mulighed for spillerne, at komme med forslag til hvad træningen skal indeholde, som trænerne tager til sig og vurderer der fra. Vi træner alle ud fra vores egne forudsætninger her og nu, med et stort ønske om at forbedre dem hele tiden!

 

Bedste hilsner fra cheftræneren, 
Irvin