Menu

Stærke U9..., indmeldelserne ryger ind på 2011 årgangen og har tre spillere til FCK træning hver mandag

image
/Theilgaard
29. oktober 2019 kl. 14:58
U9 har fuld fart på med indmeldelserne og udviklingen

 

2011 årgangen er tæt på at passere 80 medlemmer, hvilket i sig selv er en succeshistorie. Men det er kommet via hårdt arbejde på træningsbanen og i måden man organiserer sig på. Trænerteamet består af ca. 12 trænere, som enten er der hver gang eller en gang om ugen. Dvs. nogle af dem deler en kontrakt, mens andre kører fuldtid i KBK:) 

Ydermere har årgangen også Henriette som holdleder. Hun gør en stor indsats som holdleder, ligesom trænerne går en stor indsats for børnene. 

Årgangen træner 2-3 gange om ugen og har i denne sæson valgt at dele årgangen op i to for at kunne holde styr på alle drengene / pigerne. 

Morten Holm-Nielsen har den ene gruppe, mens Hai Dac Vu har den anden gruppe. De to årgangstrænere sparrer jævnligt med hinanden ift. spilleroprykning / nedrykning, sparring, øvelser, trivsel osv. Det skaber en tryghed for den resterende del af teamet, at de to trænere snakker sammen. På træningsbanen mærker spillerne sig også set og hørt..., selvom så mange spillere altid vil være en udfordring. 

For de mere træningsparate deltager flere af dem i inspirationstræningen med undertegnede (én gang om ugen). Det kører på skift, så vi får så mange med som muligt. 

Ydermere er tre drenge fra årgangen blevet udtaget til FCK's talenttræning, og det er vel og mærke de eneste tre drenge fra de københavnske fodboldklubber. Dvs. de træner kun med KB/FCK spillere. Det er en fantastisk fortælling og en rigtig god historie fra årgangen... Det kan trænerne og forældrene godt være stolte af:) 

Man må sige at U9 har vist vejen for, hvordan man får flere medlemmer i Kastrup Boldklub. Kæmpe tillykke med den store succes..., godt gået U9 :-) 

Ydermere skal I have held og lykke i den videre proces og de kommende kampe i vinterboldturneringen. 

FORZA U9 og Kastrup Boldklub