Store Bededags-stævne 2020 i Kastrup Boldklub

/Irvin
10. december 2019 kl. 08:43

Vi byder alle velkommen tilbage til klubbens traditionsrige Plain Hair Cup - Store Bededags-stævne 2020!

Kastrup BK er hermed klar til at præsentere klubbens Store Bededags-stævne 2020, som naturligvis finder sted i weekenden 8., 9. og 10. maj 2020 (uge 19).

Det er et breddestævne for både piger og drenge og vi håber selvfølgelig på deltagelse på alle niveauer – A, B, C og D.

Dermed er alle hold fra årgang U5 til U13 velkomne. Vi håber I hurtigst muligt ønsker at tilmelde jeres hold, så vi kan få nogle festlige, fodboldrige og spændende dage ud af det!

VI HAR POKALER TIL ALLE!

TILMELDING VIA LINK: www.procup.se/cup/33409.htm

De forskellige årgange spiller på følgende dage:

Fredag: U5, U10, U11

Lørdag: U6, U7, U12

Søndag: U8, U9, U13

Klubbens formål med overskud fra stævnet, er at investere yderligere i klubbens ungdomsafdeling samt have øje for mere uddannelse til vores frivillige trænere!

Vi glæder os meget til at se jer og ser frem til at skabe en fantastisk fodboldfest for jer alle. :-)

Mvh. Kastrup Boldklubs Store bededags-stævneudvalg.

P.S. Tjek udvalgets flyer nedenunder: