Menu

Succesfuld weekend for U16-holdene i Kastrup B.

image
Christian Theilgaard
29. september 2019 kl. 15:09
Med en samlet målscorer på 18-0 må man sige, at U16-holdenes weekend er mere end godkendt

Først og fremmest..., så skal der lyde et stort tillykke til U16 fra klubbens side med weekendens flotte resultater. :-) 

Med weekendens sejre og de foregående resultater, kan vi konstatere, at det kører meget godt for U16!!! Men det er ikke kun på kampbanen det kører..., stemningen i truppen er unik og alle giver den gas. Drengene og trænerne har det godt med hinanden, hvilket størrelsen på truppen også indikere (lige omkring 30 spillere). Det er fedt, at vi i Kastrup på nuværende tidspunkt kan stille med to U16 hold..., ydermere har vi Patrick Danielsen der er kommet i betragtning til A27. 

Stort tillykke til Patrick, men også til trænerteamet. Det er en stor bedrift og også en sejr for Kastrup Boldklub. 

 

Nedenunder følger et par korte kampreferater af weekendens kampe: 

KB - Kastrup (U16, Mesterrækken) 

På en halvgrå søndag tog U16 til KB for at spille mod deres 3. hold, og det var på forhånd en kamp der skulle vindes. Og lad os sige det med det samme..., det gjorde holdet også:) Kastrup leverede en spillemæssig rigtig god indsats, og knækkede totalt KB i 2. halvleg..., 0-8 blev resultatet. 

Kombinationerne flød super godt på banen..., KB prøvede ved flere lejligheder at bryde Kastrups rytme i spillet, men det kostede på kræfterne. Så snart Kastrup kom forbi KB's midtbane var der stort set hver gang dømt motorvej mod deres mål. Efter Kastrups mål til 0-6 slækkede holdet lidt på koncentrationen, men lukkede og slukkede kampen til sidst med to scoringer. 

Undervejs i kampen var det tydeligt at se, at spillerne kendte deres aftaler med trænerteamet Dennis, Thomas og Andreas. Samtidig var det også vigtigt at Alex (målmanden) stod en fejlfri kamp, for KB var ikke uden chancer. Men de kunne ikke passere Alex i målet.

Kastrup var generelt bedre end KB på denne søndag, og var overlegne med bolden samt hurtigere i omstillingerne. Tillykke gutter:) 

 

Kastrup -  BK Vestia (U16, række 2)

Lørdag var 2. holdet i aktion på hjemmebane mod Vestia. Aftalen mellem spillerne og trænerne var, at spillerne skulle sætte sig på kampen fra start. Det blev hørt og spillerne gjorde, hvad der blev sagt:)

Kastrup spillede sig frem til den ene chance efter den anden, men fik ikke puttet den i kassen. Vigtigt at Kastrup blev ved med at trykke på, så skulle målet nok komme 😎👍⚽️.

Kastrup fik efter noget tid prikket hul på bylden og førte 2-0 ved pausen.💪 Kastrup snakkede i pausen om at være koncentreret fra start i 2 halvleg og på den måde få lukket kampen hurtigst muligt. Det gjorde drengene og Kastrup endte med en sejr på 10-0. Stærkt!!! 👍👍

Sejre giver selvtillid, og lørdag var ingen undtagelse..., en sejr på 10-0 giver et kæmpe boost til holdet. Når man arbejder for sagen og holder humøret intakt, så spiller man bedre fodbold, og det lykkes lørdag. Smukkktttt!!! 👍👍

Trænerne siger tak for stykke til dem der var ude og kigge. Forza kastrup!! ⚽️⚽️