Trænerrådgiver Christian Berg hjælper Kastrup Boldklub

/Theilgaard
26. november 2019 kl. 16:28
Inspirationstræning, trænersamtaler og observation..., hjælpen er kærkommen!

I efteråret 2019 har klubben fået hjælp af KB-træneren Christian Berg til at udfylde nogle af de roller bestyrelsen og det sportslige udvalg ikke når i hverdagen.

Bl.a. har Christian observeret børneårgangenes træning og dannet sit eget indtryk af årgangens træningssetup ud fra klubbens BLÅ TRÅD. Efterfølgende har han tilbudt inspirationstræning til bl.a. U8 og u10..., måske andre årgange også kan nå at få gavn af Christian.

Kontrakten er kun indtil jul.

Initiativet om at få tilknyttet en trænerrådgiver er kommet fra klubbens sportslige udvalg. Idéen er opstået i DBU, og flere andre klubber har derfor også fået gavn af en trænerrådgiver. I alt 12 klubber i København har søgt om at få tilknyttet en trænerrådgiver, og alle har fået én.

Christian har inden hans observationer af årgangene haft et møde med det sportslige udvalg (Andreas S., Jacob S., Mikkel K og Theilgaard). Her blev det aftalt hvad hans primære fokus skulle være.

1. Organisering af træning
  2. Arbejde på små områder
  3. Spil-øvelser

Vi er glade for at Christian har indvilliget i at hjælpe vores klub med nogle af de ting, vi ganske enkelt ikke når i vores hverdag.

Hvis DBU kommer til at køre samme koncept igen i 2020, så er Kastrup Boldklub klar til at få ekstra hjælp via en trænerrådgiver. :-)

Tak til Christian for hans engagement, gå-på-mod og rolige adfærd:)