Menu

U9 pigerne til stævne i Fredericia - som det ENESTE pigehold

image
/ Theilgaard, trænere og forældre
12. november 2019 kl. 14:18
Lørdag og søndag var U9 pigerne - sammen med U9 drengene - til stævne i Fredericia.

 

"Redaktøren" har kun fået en rapport om pigernes stævne, men har efter et par søgninger set, at det ene drengehold fik en tredjeplads..., godt gået :-) 

Pigerne spillede hele 11 kampe..., tre sejre, to uafgjorte og seks nederlag. Men som overskriften indikerer, så var Kastrups U9 pigehold det eneste pigehold, der var med i Fredericia. Med det i mente er det rimelig godt gået, at pigerne spiller lige op med så mange drengehold. 

Piger, forældre og trænere har været hele følelsesregisteret igennem..., ligefra den vildeste glædesrus i de tre sejre og to uafgjorte til tårer og frustrationer når de har tabt. Men pigerne kom igennem alle 11 kampe i løbet af weekenden, og sluttede af med den vildeste sejr over OB i den afsluttende placeringskamp.🙌🏼🎉🏆

Det er vidst ikke forkert at sige, at pigerne virkelig har vist alle de andre hold at fodbold også er for piger💪🏼 De har kæmpet hver kamp til sidste sekund!! De er gået ind i alle fights og giver sig ikke før dommerne har fløjtet kampen af.

Piger, forældre og trænere glæder mig så meget til, at vi skal afsted til et rigtig pigestævne, så vi virkelig kan få lov til at vise, hvad "De seje Kastrup tøser" kan.

De tilstedeværende synes at Kastrup har vist hvordan man støtter op om hinanden og hepper - hold nu op hvor har der været en vild stemning!! ⚽️🎉💪🏼

 

Nedenunder finder I nogle af forældrenes og trænernes reaktioner på stævnet: 

 

1. Ane (forælder) "Kamille, Nicoline, Johanna, Luna, Emilie, Josefine og Emily..., I er simpelthen de sejeste fodbold piger - tak for alle de fantastiske minder I har givet os 🙏🏻. Tak til Martin og Christina for at guide pigerne hele weekenden 🙏🏻 Der er sørget for, at holde fokus på holdet og samspil - pigerne har fået et skub på selvtilliden og sammenholdet, når det har været hårdt 😅"

 

2. Martin (forælder og træner): Jeg vil også gerne lige skrive en lille besked om pigernes tur til Fredericia.. Det har været en fornøjelse at stå på sidelinien og følge disse piger og se hvordan der bliver kæmpet, selvom alle modstandere var drengehold.. Spillet blev bedre og bedre som weekenden skred frem da alle også lige skulle indstille sig på at det nu var indendørs.. Det var nogle meget trætte piger( og forældre) der søndag eftermiddag kørte hjemad mod hovedstaden, et stævne og en masse erfaringer rigere.. Og jeg er sikker på at pigerne har ret når de synger "1,2,3,4, vi er verdens bedste piger, åhh Kastrup" 

 

3. Christina (forælder og træner) 7 Kastruptøser, som har været mega seje og kæmpet og fightede en hel weekend i Fredericia mod 11 forskellige drengehold 🤩
3 vundne, 2 uafgjorte, 6 tabte og derudover en masse sjov og ballade. 
Pigerne var det eneste pigehold, så der var max opbakning fra både tilskuere og stævnearrangøre 💫