Menu

UGE 4 - KBK-nyt:

image
/ Theilgaard
20. januar 2020 kl. 13:14
Hørt på sidelinjen i Kastrup Boldklub :-)

 

Så er vi klar med et mindre nyhedsoverblik fra uge 4 

 

Otte ungtrænere får vi - hvis alt går efter planen - på kontrakt i klubben i denne uge.

 

1. senior spillede uafgjort 0-0 til DS holdet Tårnby FF. Kastrup havde mere fortjent sejren end TFF.

 

1. og 2. senior var aktion mod ABT den følgende weekend..., desværre med en lang række afbud til følge. Lidt ærgerligt når det er mod vores kære naboer. Men begge hold tog kampen op, desværre med to nederlag til følge. 1. senior tabte en tæt kamp med 1-2, hvor de ellers havde været foran indtil det 70. minut. 2. senior førte 2-0 indtil skaderne ramte. Samtidig havde de ikke så mange de kunne sætte ind. Det betød at træneren for 2. senior kom i spil (Asger Vibov) og flere U19 spillere måtte træde til. Det var ikke deres skyld at kampen vendte til ABT's fordel, men niveauet var ganske enkelt for højt til sidst, og det endte med en mindre lussing på 3-9. RESPEKT for at U19 og træneren træder til :-) 

 

U7 har holdt forældremøde, og som det ser ud nu, kan vi givetvis engagere 2-3 ungtrænere på denne årgang. Det krydser vi fingre for!

 

EURO 2020 står for døren, og i den forbindelse har Kastrup indgået et samarbejde med lufthavnen om at arrangere et stort stævne for U9 spillerne på Amager. Mere om det på et senere tidspunkt! Med afholdelse af sådan et stævne, kan vi også tjene lidt penge til klubben. 

 

Indkomne forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen snarest. 

 

Patrick Danielsen fra KBK U16 er nu blevet fast mand i U16 A27-truppen..., tillykke herfra:) 

 

Vi laver en underskriftindsamling til kommunen med henblik på en ny kunstbane. I kan skrive under oppe i caféen..., vi har allerede rigtig mange underskrifter. 

 

Deadline for tilmelding til træner/lederfesten er d. 15. februar. 

 

U11 har vundet en træningskamp med 10-6 over Vallensbæk.

 

Kæmperne støtter med 3000 kr. til træner/lederfesten. Tusind tak for det:) 

 

Det var alt herfra...., meningen er at der hver uge kommer et meget kort nyhedsoverblik, så folk kan se, hvad der rør sig i klubben.

Fortsat god uge til alle. 

Mvh. skribenten (Theilgaard)