Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / VIGTIG NYHED VEDR. KONTINGENT

VIGTIG NYHED VEDR. KONTINGENT

Udgivet den: 29. december 2017 - 13:31

KB-logo-320px.jpgFra januar 2018 går Kastrup Boldklub over til at opkrævning af kontingent sker helt automatisk via betalingskortet – præcis ligesom du kender det fra dit lokale fitnesscenter eller telefonselskab.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Du får tilsendt et betalingslink via e-mail, som du skal benytte for at tilmelde dit betalingskort første gang.

Når du har tilmeldt dit betalingskort, trækker vi kontingent på dit kort hvert halve år –  januar og juli. Du får naturligvis en notifikation 7 dage inden, hvis der skulle være sket ændringer.

Du bedes sørge for at dine personoplysninger er opdateret på Kampklar eller via dit login på dbu.dk, så vi altid kan komme i kontakt med dig.

Hvis du endnu ikke har oprettet en profil kan du benytte disse guides på DBU’s hjemmeside.

Vil du opdatere dine personoplysninger eller har du glemt dit brugernavn/adgangkode til dbu.dk, så benyt dette link.

Automatisk kontingentopkrævning via betalingskortet er obligatorisk – du kan således ikke længere kan betale via Betalingsservice.

SIKKERHEDEN ER I TOP

Dine kortoplysninger behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Clearhouse, der står bag betalingsløsningerne. Hverken Kastrup Boldklub eller DBU har således adgang til dine oplysninger.

EN FORDEL FOR DIG OG DIN KLUB

Vi er langt fra den første klub til at indføre obligatorisk kontingentopkrævning via betalingskort. Flere klubber har allerede haft stor succes med den nye opkrævningsmåde.

Skulle du have spørgsmål vedrørende opkrævningen, så er du velkommen til at kontakte Anette Palm på cacaclan@hotmail.com