Tysk storklub gæster Kastrup Boldklubs store Elite stævne

/ Teamet bag Crowne Plaza Elite Cup
31. januar 2021 kl. 17:06
RB Leipzig fra Tyskland har meldt deres ankomst til Crowne Plaza Elite Cup 2021

Planlægningen af Crowne Plaza Elite Cup 2021, der bliver afholdt fra 20. til 22. august, er i fuld gang. Vi har allerede nu en del tilmeldte klubber, og vi vil i den kommende tid annoncere nogle af dem.
Vi holder ligesom i 2020 naturligvis øje med udviklingen i Covid-19 situationen, og de deltagende klubber er med forbehold for denne udvikling.
Den første klub er RB Leipzig fra Tyskland, som vil deltage i U15 rækken. Det er første gang RB Leipzig deltager ved stævnet, og vi glæder os utrolig meget til at byde dem velkommen.
Aftalen med RB Leipzig er lavet i samarbejde med vores partner Morten Boksa fra Boxafootball.
De bedste hilsner fra teamet bag Crowne Plaza Elite Cup
In English
The 2021 edition of Crowne Plaza Elite Cup, to be held from August 20th to August 22nd, is already being planned. Several clubs have signed up to participate, and we will announce some of them in the following weeks.
Just like in 2020 we are of course keeping a close eye on the Covid-19 development, and all clubs being announced depend on this development.
The first club to be officially announced is RB Leipzig from Germany, who will participate in the U15 tournament. RB Leipzig will be a part of the tournament for the first time ever, and we are very much looking forward to welcome them.
RB Leipzig is announced via our partner Morten Boksa from Boxafootball