Foredrag i Kastrup Boldklub - FODBOLD SOM MEDICIN

/ C. Theilgaard
17. marts 2022 kl. 13:40
Skal du med til foredrag i Kastrup Boldklub d. 28. april?

Foredrag i Kastrup Boldklub - FODBOLD SOM MEDICIN

Kære forældre og medlemmer af Kastrup Boldklub

Torsdag d. 28. april kl. 18.00 – 20.30 afholder vi forældreaften i Kastrup Boldklub. Foredragsholder og forsker Peter Krustrup vil komme og fortælle hvorfor fodbold er vigtig for vores sundhed. 😊

Emnet er relevant for os, fordi vi er en fodboldklub, og fordi vi tilbyder fodbold til alle aldersgrupper. Samtidig er det vigtigt at blive klogere på, hvorfor legen med bolden er vigtig for vores sundhed og velvære.

Aftenens program:

• 18.00: Spisning i caféen (TILMELDING kræves! Pris: 70 kr. for voksen og 50 kr. for barn)
  • 19.00: Foredrag ved Peter Krustrup / spørgsmål inkl.
  • kl. 20.00: Evaluering og kort info om klubbens kommende projekter / sportslige visioner
  • 20.30: Tak for i aften 😊

Info om foredraget:

Fodbold er bredspektret medicin, en polypille mod livsstilssygdomme, som kan bruges gennem hele livet. Resultater fra mere end 175 videnskabelige artikler viser at fodbold kan bruges som forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme.
Nyere metaanalyser har således bekræftet, at fodbold er en effektiv kombination af styrke-, udholdenheds- og højintensiv intervaltræning (HIIT) med positive effekter på kardiovaskulær, metabolisk og muskuloskeletal fitness.
Derudover kan skoleidrætskoncepter bruges til at forbedre sundhed, fitness, velvære, kognitiv funktion og sundhedsviden for piger og drenge i alderen 6-13 år, herunder etniske minoritetsbørn uden tidligere erfaring med sport.

Tilmelding til foredrag og betaling for spisning sker i cafe Røllike. Henvend jer til caféens personale og få skrevet jeres navn på listen.  S.U. D. 21. april

De bedste hilsner fra Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg