Kastrup Boldklub donerer 43.118,50 kroner til Børnecancerfonden via Team Rynkeby

/ Thomas Jul og Christian Theilgaard
27. november 2020 kl. 09:14
Thomas Jul fra bestyrelsen overrakte Mobilepay checken til Team Rynkeby

Søndag i uge 42 løb flere hold i Kastrup Boldklub til fordel Børnecancerfonden i samarbejde med Team Rynkeby Riget. Formålet er at støtte op omkring børn, som ikke selv har mulighed for at dyrke sport.

Vi ønsker, at vise, at vi er en fodboldklub som står sammen både på banen og uden for banen. En del af vores strategi er sammenhold, hvor den gamle musketer ed ”én for alle og alle for én” praktiseres og bliver en del af vores DNA.

Kastrup Boldklub er på mange måder unik pga. fællesskabet, og det ser man tydeligt, når man lægger vejen forbi vores klubhus på Røllikevej 5. Med Børnecancerløbet ønsker vi at vise, at vores fællesskab også gælder uden for banen. Søndag i uge 42 vil fremover være en festdag, hvor Kastrup Boldklub løber for Børnecancerfonden i samarbejde med Team Rynkeby Riget. Vi håber på stor opbakning fra medlemmerne, og på at folk i lokalområdet lægger vejen forbi klubhuset og hepper på alle vores løbere, som giver alt, hvad de har til fordel for syge børn.

Én for alle og alle for én

Kastrup Boldklub