Menu

Kastrup Boldklub søger cheftræner til et nyopstartet 3. senior hold og en opstartstræner til vores Dream Team (babybold)

image
/ C. Theilgaard og Thomas Jul
15. januar 2021 kl. 13:27
To spændende muligheder...., én i hver sin ende af aldersklasserne!

 

Hej Træner
Brænder du for at starte nye hold op, så har Kastrup Boldklub to spændende tilbud til dig...., ét i hver ende af aldersklasserne. 
Udover en kort beskrivelse af de to trænerroller, har vi også vedlagt klubbens trænerskriv (længere nede på siden). Her står lidt om hvilken trænertype vi søger, og lidt om de kvalifikationer vi forventer du har:) 
 
Cheftræner for vores 3. senior hold: 
Kastrup Boldklub har den seneste sæson oplevet en stigning i antallet af senior-spillere. Det betyder at vi har besluttet at opstarte et nyt seniorhold, som starter i serie 3. I forvejen har vi vores 1. senior hold i Københavnerserien, mens vores 2. senior lige er rykket op i serie 1. 
Vi har en ambition om at vores 3. senior hold skal i serie 2, så spredningen mellem seniorholdene ikke er så stor. 
Trænerne på seniorholdene sparrer naturligvis med hinanden, både omkring spillerne, men også omkring træningsindholdet. 
Så du skal ikke være nervøs for at komme til at stå alene:)  
Vi er optimistiske ift. at finde en assistent til 3. senior, da vi allerede er i dialog med én person, som vi har tiltænkt denne rolle. 
Men vi mangler cheftræneren...., måske det er dig! 😊
 
Opstartstræner for Dream Team (babybold) 
For en del år tilbage startede Kastrup Boldklub en babyafdeling op, hvor drenge og piger i alderen 1-4 år kunne få indsigt i fodboldens forunderlige verden. Den babyafdeling eksisterer endnu og er forældredrevet. 
Vi prioriterer helt generelt legen med bolden, bevægelseslege og motoriske øvelser..., hvor børn, trænere og forældre deltager på lige vilkår. Træneren har selvfølgelig ansvaret for hvad der skal ske, men forældrene deltager også i øvelserne, og det forventes at alle voksne finder deres indre legegén frem:)
Du skal som træner sætte dagsordenen for hvad der skal ske, og sende et budskab til forældrene om at være med ved træningen og øvelserne. Du skal være topengageret og være på børnenes niveau. Tal i børnehøjde, brug børnesprog, kravl med børnene og skab øvelser / konkurrencer, som er lettilgængelige for børnene. Hvis du kan opfylde dette, er du den rette til jobbet. 😊  
Som opstartstræner har du - i samarbejde med klubbens mikroleder - ansvaret for at få startet babyholdene op hvert år. 
Du er med til skabe fundamentet for klubbens eksistens, så du må gerne betragte dig selv som en vigtig person for klubben:)  
"Uden medlemmer længere nede, bliver det svært at skabe fodboldspillere længere oppe..., som årene går!"
Vi glæder os til at høre fra dig! 😊
Kontaktpersoner vedr. spørgsmål og ansættelse: 
 • Thomas Hjerrild (formand): formand@kastrup-boldklub.dk 
 • Christian Theilgaard (klubkoordinator): Chr_The@hotmail.com  

 

 

Kastrup Boldklubs trænerskriv

 

Kunne du tænke dig at blive fodboldtræner i en fantastisk fodboldklub med masser af energi?

 

Kastrup Boldklub har netop defineret en ny strategiplan, og dertil har vi brug for fodboldtrænere. Vi er en klub med en unik historie som blandt andet tæller landsholdsspillere som Jan Heintze og Kenneth Perez. Derudover har vi spillet ni år i landets bedste række. Vores klubhus summer af energi, og vi er en klub, hvor vi vægter sammenholdet højt, og som vi er stolte af at repræsentere. Hvis det fanger din interesse, så læs endelig videre.

 

Kvalifikationer

 • Som træner i Kastrup Boldklub er du forpligtet til at sætte dig ind i klubbens blå tråd, som er klubbens sportslige guideline, der beskriver hvordan vi træner på de forskellige årgange.
 • Vi forventer, du besidder de grundlæggende basale fodboldteknikker og har basal fodboldforståelse. Ydermere forventer vi, at du ønsker at lære mere om verdens mest forunderlige spil.
 • En vigtig del af jobbet er at være reflekterende og løsningsorienteret i samspil med dine trænerkollegaer med fokus på at udvikle vores spillere.
  Jobbet som træner i Kastrup Boldklub kan til tider være tidskrævende, så det er vigtigt, at du kan afsætte tiden i den periode der spilles fodbold det kommende år. Mange trænere oplever sågar en opblussende passion for trænergerningen i Kastrup Boldklub, at de også vælger at påtage sig andre opgaver.    
 • Som træner forventes det, at du har menneskelig indsigt, da du som træner arbejder med børn eller ungdom.
 • Du er udadvendt og søger dialogen på banen såvel som ude for banen.
 • Du skal se dig selv i en amatørforening, hvor vi arbejder sammen som et hold for at opnå et mål.

 

Vi tilbyder...

 • DBU Træneruddannelse.
 • Sparring med andre trænere og sportsligt udvalg.
 • Personalegoder.
 • Løn / godtgørelse.
 • Glade børn og unge som har lyst til at spille fodbold.
 • Et fantastisk klubhus med dejlig mad og et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne.
 • Sociale arrangementer

Hvis ovenstående har fanget din interesse og du kan se dig selv i fællesskabet omkring Kastrup Boldklub, så bedes du kontakte klubkoordinator Christian Theilgaard via e-mail: Chr_The@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at møde dig i klubben.

 

De bedste hilsner
Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg