Menu

KBK-nyt - uge 10 og 11: Hørt på sidelinjen!

image Til Johnny, Phai og co.: VI KOMMER IGEN! :-)
/ C. Theilgaard
12. marts 2021 kl. 12:49
Nye trænere på U6, update på trænerkabale, undgå brug af skolebane og info fra A27

 

Kastrup Boldklubs Nyhedsbrev - uge 10 og 11 2021

 

Nye trænere på U6

Med ekstrem effektiv handling har det lykkes holdleder på U6 Stinne Nørgaard, Mikroleder Allan Ivan, klubbens administrator Anette Palm og undertegnede at få ansat fire nye forældretrænere på årgangen. Det har virkelig været en fed proces, hvor folk har handlet hurtigt og effektivt. :-) 

Allerede fra næste uge vil de fire forældretrænere, Kasper, Morten, Jimmy og Anders træde ind på årgangen og levere noget god børnetræning til vores små poder. 

Bogdan, som er nuværende årgangstræner på U6, trækker stikket efter 2-3 sæsoner som træner for årgangen. Fra det sportslige udvalgs side, vil vi gerne sige TUSIND TAK til Bogdan, fordi du har hjulpet årgangen med træning siden de var helt små. 

Årgangen har stadig sin ungtræner med. Det er Lucas Eskildsen, som efterhånden også har været der noget tid. 

Vi glæder os til samarbejdet med de fire nye forældretrænere, og ekstra tak til Stinne for hurtig handling. Det har været en fornøjelse! :-) 

 

Update på trænerkabale

Klubbens trænerkabale for næste sæson er påbegyndt. Det sportslige udvalg har valgt at starte ud med en alm. samtale, hvor vi hører folk hvordan de har det, og hvad de tænker om næste år osv. 

Undervejs kigger vi på, hvor der er huller, som skal dækkes ind.

 

Til ALLE vores medlemmer 

Skriv til klubkoordinator Christian Theilgaard på mail Chr_The@hotmail.com, hvis I kender nogen, der gerne vil træde til som træner i klubben. Det er vigtigt at understrege, at man ikke behøver at dedikere sig til opgaven 100 %. Som frivillig idag er det svært at gå ind i noget 100 %, da man også har andre opgaver / planer i sin hverdag, som også skal prioriteres. Det har KBK fuld forståelse for:)     

 

Vores trænerskriv distribueres til uddannelsesinstitutioner i København....

Københavns Professionshøjskole har lovet at sætte vores trænerskriv på deres medieplatforme og på de sociale medier. Hvis nogle af jer har kontakter til folk fra diverse uddannelsesinstitutioner, hører vi gerne fra jer / dem. Vi ønsker at nå så langt som overhovedet muligt med vores trænerkabale inden sommerferien, men det kræver vi har ressourcerne.  

 

Brug ikke skolebanen til træning

I hele 2020 blev skolebanen stort set ikke brugt, fordi vi gerne ville skåne den til forårssæsonen 2021. Den bliver i øjeblikket brugt rigtig meget af andre foreninger, og det kan vi som sådan ikke sige noget til, da det er kommunens baner. De har heldigvis kondisko på, men fordi den har været mudret er dele af banen desværre en smule medtaget. 

I Kastrup Boldklub opfordres alle trænere og spillere til at gå udenom banen, hvis der skal trænes på minikunsten. Ydermere opfordres der til, at man ikke træner på banen. Vi håber snarligt på noget sol, noget varme og en masse vækst i græsset, så banen kan betrædes, når forårssæsonen går igang. :-) 

 

Opdateret baneplan

Baneplanen er opdateret for den sidste del af vintersæsonen og ligger på hjemmesiden. 

 

Nyheder fra A27

  • http://a27.dk/2020/12/13/farvel-til-2-profiler/

 

Rekrutteringsprojekter på pigesiden

Tirsdag i uge 11 startede Kastrup Boldklub et rekrutteringsforløb op med SFO'en på Sundby Øster Skole på Amager. 18 piger er tilmeldt forløbet, som består af 8 sessioner - hver tirsdag i de kommende 8 uger. Målet er at give pigerne en god fodboldoplevelse, og så håber vi de efterfølgende har lyst til at melde sig ind i Kastrup Boldklub. Forløbet foregår i deres egen indendørshal. SFO'en har skaffet alle materialer, så vores eneste opgave er at planlægge træningen. SFO'en har en medhjælper med til forløbet..., vel og mærke den samme hver gang. Dvs. de har også sørget for en kendt voksen, hvilket er godt for pigerne.    

Kastrupgårdsskolen har også udtrykt at de gerne vil samarbejde med os igen på rekrutteringssiden. Her slår vi to fluer med et smæk ved at tilbyde lærerne og eleverne et undervisningsforløb i fodbold, som derefter skal ende ud i en række nye medlemmer til Kastrup Boldklub:)

I efteråret var 0., 2. og 5. klasserne fra Kastrupgårdsskolen på besøg i klubben. I foråret er det planen at 1. og 4. klasserne kommer på besøg.  

 

Næste uge på hjemmesiden

  • Kastrup Boldklub annoncerer et spændende projekt, som har en relation UEFA og Disney. Det hører læserne meget mere om!! 
  • Ny viden om forsamlingsforbuddet på en træningsbane. 
  • Mere viden om forårets baneplan og næste års trænerkabale

 

God weekend til jer alle. 

Mvh. skribenten / Theilgaard