Menu

KBK-nyt - uge 12 og 13: Hørt på sidelinjen!

image
/ C. Theilgaard
26. marts 2021 kl. 15:40
Duften af græs, update på trænerkabale, nyt om fodboldskole og Corona-nyt

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 12 og 13 2021

 

Duften af græs

Omkring uge 12, 13 og 14 begynder man at spørge sig selv, om det snart er tid til at komme på græs. Med noget mere varme, sol og også gerne nogle byger, kan vi komme rigtig langt. Vi savner noget mere vækst i græsset, og det kan komme med de netop omtalte ingredienser:) 

Vi satser på at komme på græs efter påske, og duften af forår og græs indikerer også at det snart er ved at være tid til at betræde vores dejlige græsbaner. Men igen..., der skal noget mere vækst i græsset, og så skal vagterne have tilladelse til at male på banerne. Efter planen får de lov til at male baner op i uge 13, og så krydser vi fingre for at vi må betræde græsset den følgende uge. Men det kan godt være at vi må vente 1-2 uger mere. I hører nærmere... 

 

Baneplanen for foråret 2021

Vi er i fuld sving med baneplanen for foråret 2021. Den bliver præsenteret så snart den er færdig. Vi har taget skolebanen i brug og håber den er blevet bedre efter et års pause uden at blive betrådt af fodboldstøvler fra Kastrup Boldklubs spillere. 

Alle hold skal være forberedt på at vi formentlig ikke må benytte omklædningsrum, når vi kommer på græs. Det skyldes selvsagt coronaen. Vi glæder os til den dag, hvor børn, unge og senior kan benytte omklædningsrummene - før og efter træning. Vi ved alle hvor vigtigt tiden i omklædningsrummet er! Det styrker det sociale og hele sammenholdet på årgangen. 

 

Update på trænerkabale

Trænersamtalerne er startet op, og vi har allerede nu lavet aftaler med følgende personer for sæsonen 2021 / 2022: 

 • Dennis Lundgreen og André Kappel. De bliver ansvarlige for klubbens 3. senior. Vi glæder os til samarbejdet med de to herrer, som i denne sæson har styret U17 holdet. 
 • Allan Ivan - klubbens mikroleder - fortsætter med årgang 2016. De kommer til at hedde U6 i den kommende sæson. Vi glæder os til samarbejdet med Allan, som har gjort stort indtryk på klubben med en ny og spændende træningsform, som er baseret på historiefortællinger og figurer fra Fantasy-verdenen. 

 

Nyt om fodboldskolen

Link, som er relevante for dig der gerne vil være træner / assistent på Kastrup Boldklubs fodboldskoler i uge 26 og 31. 

 • http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/ungdom/kaere-hvilken-rolle-oensker-du-paa-kastrup-boldklubs-fodboldskole/ 

Link, specifikt, rettet mod pigerne fodboldskole

 • http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/ungdom/skal-du-paa-pigefodboldskole-i-kastrup-boldklub/

Vi har engageret Ane Aasand og Christina Sandholt som skoleledere på pigernes fodboldskole i uge 26. Trænerlederne på de to fodboldskoler bliver hhv. Christian Theilgaard og Tobias Jeppesen.  

 

Ny info om Corona, forsamlingsforbud og restriktioner (Fra DBU)

Pr. 22. marts 2021 skal I være særligt opmærksomme på følgende forhold:

 • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder både for træning og kamp. I de 50 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med.
 • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere.
 • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder for alle aldersgrupper.
 • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder kun for den organiserede foreningsidræt.
 • Ved træning må en træner ikke stå for træningen af mere end én træningsgruppe ad gangen. Træneren tæller med i de 50 personer, som en gruppe må bestå af.
 • Der gælder en undtagelse fra forsamlingsforbuddet for personer, der er til stede i kraft af et arbejdsforhold (læs uddybning af dette i FAQ via linket ovenfor). Dette gælder kun ansatte, der har en kontrakt og får en månedlig løn samt kan fremvise en lønseddel. Dette gælder ikke personer, der kun oppebærer godtgørelse. Derfor er denne undtagelse fx ikke gældende for breddedommere, de fleste breddetrænere mv.
 • Al indendørs idræt og foreningsaktivitet skal holdes lukket.
 • Der opfordres til omklædning hjemme. Omklædningsrum, toiletter og opbevaringsskure kan holdes åbne for kortvarig brug, men ikke for anden ophold (vær også opmærksom på arealkravet om 7,5 kvadratmeter pr. person disse steder). Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet. At tage bad i omklædningsrum er ikke tilladt.
 • Klubhuse skal fortsat holdes lukket.
 • Professionel fodbold er fortsat undtaget forsamlingsforbuddet.

 

Links til Coronaregler og relevante artikler: 

https://www.dbukoebenhavn.dk/klubben/klubserivce/fodboldens-corona-regler/

https://www.dif.dk/da/politik/nyheder/viaritzaupolitik/presse/2021/3/20210318_gldeligtmedlftforudendrsidrttenmenvigtigtatfindendrsmed

https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/dgi-genaabningsplan-er-vigtig-for-idraetsforeningerne-og-for-danskernes-sundhed-og-trivsel

 

Nye overskrifter på hjemmesiden

Erhversklub og sponsorater:

Vil du bidrage til Kastrup Boldklubs fortsatte udvikling, støtte det gode formål, og samtidigt synliggøre din virksomhed og bygge nye relationer lokalt??
For nærmere info. mail: Erhvervsklub@kastrup-boldklub.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!
Bh/ Kastrup Boldklub Bestyrelse

 

Coronaregler i Kastrup Boldklub: 

Vi har tilføjet de seneste coronaregler fra DBU og vedlagt links til relevante artikler, bl.a. fra DGI. Disse coronaregler har vi taget ejerskab af, da vi som klub gerne vil gå forrest i kampen mod Corona. DERFOR...., sørg for at følge reglerne så godt I kan:)  

 

Nyhed fra i Crowne Plaza Elite Cup:  Juventus deltager!

Vi kan nu annoncere en af de største klubber i verden, Juventus F.C., som den næste deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021 (afhængig af udviklingen i Covid19 situationen. Juventus deltager i U15 rækken. Vi ser meget frem til at byde Juventus velkommen til Crowne Plaza Elite Cup for første gang nogensinde.
Tak til vores partner Morten Boksa fra Boxafootball for hjælp med denne aftale.
English
We can now announce one of the biggest clubs in the world, Juventus F.C., as the next participant of Crowne Plaza Elite Cup 2021 (depending on the development of the Covid19 situation). Juventus will be a part of the U15 tournament. We are very much looking forward to welcome Juventusto Crowne Plaza Elite Cup for the first time ever.
Thank you to our partner Morten Boksa from Boxafootball for confirmation of this club.

 

I ønskes alle en fortsat dejlig påske :-) 

Mvh. skribenten / Theilgaard.